AEROBIKA V STILU JANE FONDA

URNIK    CENIK   

V Plesnem Mestu se z vodeno vadbo aerobike ‘’v stilu Jane Fonda’’ vračamo h koreninam aerobike, ki je ob poplavi različnih novodobnih verzij (body pump, body attack, ..),  malce utonila v pozabo. 

Gre za nizko-srednjo intenzivno vadbo, s katero krepimo in oblikujemo mišice celega telesa, pospešimo razgradnjo maščob in izboljšamo telesno držo, krepimo srčno-žilni sistem, ohranjamo čvrstost in učinkovitost mišičnih skupin, izboljšujemo psihično stanje, ravnotežje, gibljivost, koordinacijo, krepimo samozaupanje ter pripomoremo k zdravemu, vitkemu in čvrstemu telesu.

Primerna je za  vse, ki si želijo izboljšati svoje zdravje in počutje, ne glede na leta, težo ali fizično pripravljenost.

Vadba je sestavljena iz treh delov:

  • Nizko intenzivni aerobni del, kjer telo z enostavnimi elementi najprej ogrejemo;
  • Srednje intenzivni aerobni del, kjer z preprosto kombinacijo brez odvečnih poskokov poskrbimo za pospešeno izgorevanje maščob;
  • Krepilni del, pri katerem z  uporabo lastne teže in malih uteži sistematično oblikujemo mišice celotnega telesa

Na koncu ure sledi raztezanje vseh mišic, ki smo jih obremenili in pa vodena sprostitev celega telesa. Rezultat na koncu vsake ure je doza pozitivne energije in polna pripravljenost na izzive novega dne, brez odvečne utrujenosti, ki je ponavadi lahko tudi posledica športnih pretiravanj.

Vljudno vabljeni na vadbo!

URNIK

Vsi novi termini bodo znani po 15.8.2018., za več informacij pa nas pokličite na 01/ 510 84 84.

 

POGLEJ TUDI

PLESNI PILATES

Elementi pilatesa povezani v lahko koreografijo. Tudi za nosečnice in mamice z dojenčki.

MOJE MESTO OM

Center za boljšo kakovost življenja