HORTON

KONTAKT      

Plesno tehniko je razvil Lester Horton v ZDA. Gib, ki se ga razvija na Horton class-ih plesalčevemu telesu daje izjemno moč in raztegljivost, daje občutek za kvaliteto giba, kontrastno moč mehkih in eksplozivnih linij. Skratka izdela plesalca z odličnim plesnim znanjem, ki ga virtuozno nadgrajuje z izvirnostjo, občutkom za telo in estetski gib ter tako oblikuje tehnično močnega in izdelanega plesalca. Plesalec z znanjem tehnike Horton se izjemno hitro prilagodi katerikoli drugi plesni tehniki, seveda pa je lahko Horton odlična tedenska rekreacija.

ZA PROGRAM TRENUTNO NI RAZPISANIH TERMINOV. Če vas program zanima, se vpišite preko spodnjega kontaktnega obrazca in obvestili vas bomo o morebitnem razpisanem terminu (v primeru dovolj velike skupine).

VPIS

Z uporabo spletnega obrazca se strinjate z našo izjavo o zasebnosti in pogoji poslovanja.

Prijavnica je namenjena informativnemu povpraševanju in velja kot rezervacija. NE POZABITE da je plačilo potrebno opraviti najmanj 7 dni pred pričetkom tečaja, sicer se vam rezervacija prekine. V primeru, da bo plesni tečaj poln prej kot 7 dni pred pričetkom, vas bomo o tem obvestili in rezervacijo boste morali prej potrditi s plačilom. Zagotovite, da so vsi podatki, ki jih boste vpisali točni in ažurni.

POGLEJ TUDI

PLESNI PILATES

Elementi pilatesa povezani v lahko koreografijo. Tudi za nosečnice in mamice z dojenčki.

MOJE MESTO OM

Center za boljšo kakovost življenja