IMG_4348

DRUŽABNI PLES

PLES je skriti jezik duše, je sreča, zabava, ljubezen, je najboljša oblika rekreacije za vse starosti. Pridružite se nam na začetnem tečaju družabnega plesa in zaplešite tudi vi.

plesni-pilates-background-web

PLESNI PILATES

Je Pilates premiren za vas, Zumba pa predivja? Plesni Pilates je odlična kombinacija obojega. Programi tudi za nosečnice in mamice z dojenčki.

joga

MOJE MESTO OM

MOJE MESTO OM je ravno pravo mesto kamor se v današnjem 'norem času' lahko zatečete na urice sprostitve, okrepite svoje telo in duha in njuno delovanje (integralna joga, tai ji quan, joga smeha)

dcs_orig

SALSA, REGGEATON, RUMBA & OSTALI KUBANSKI PLESI

Cubana Ljubljana se je rodila, da bi nas skupina navdušencev nad kubansko kulturo lahko na najpristnejši način prenašala njeno zakladnico še na ostale - skozi ples in glasbo!

druzabni-ples

INDIVIDUALNO UČENJE

Morda vam je bolj prijetno, če se učenja plesa lotite sami ali v paru in si izberete osebnega plesnega učitelja.

passionate-newlyweds-dancing_1157-469

HITRI PLESNI TEČAJI

Tudi na poročni zabavi mladoporočenca, poročne priče in gostje zagotovo zaplešejo. Znanje pridobljeno v kratkem tečaju v PLESNEM MESTU vas bo rešilo plesne zadrege.

jane-fonda-1980-aerobic

AEROBIKA V STILU JANE FONDA

V Plesnem Mestu se z vodeno vadbo aerobike ‘’v stilu Jane Fonda’’ vračamo h koreninam aerobike, ki je ob poplavi različnih novodobnih verzij (body pump, body attack, ..), malce utonila v pozabo.

SI ŽELITE PLESATI, PA NIMATE PARA?

Obišči našo oglasno desko, poišči primernega soplesalca ali soplesalko, ali pa oddaj svoj oglas in naj drugi poiščejo tebe.

20% POPUST NA PLESNE TEČAJE za vse, ki boste soplesalca našli preko naše oglasne deske.

POIŠČI SOPLESALCA / SOPLESALKO

VIDEO

GALERIJA