POP M

URNIK    VPIS   CENIK   

Začetni POM M program 

Namenjen osnovnošolcem od 1. do 2. razreda osnovne šole. Skupaj spoznavamo različne plesne zvrsti; Hip Hop, Disco, Rock'n'Roll, Latino in Standardne plese. Predvsem pa se naučimo veliko zabavnih skupinskih plesov na najbolj popularne domače in tuje glasbene hite. Po enoletnem začetnem POP M programu se plesalci glede na pridobljeno splošno plesno znanje lahko odločijo za najljubšo plesno zvrst ali pa nadaljujejo v nadaljevalnem POP programu.

Nadaljevalni POP program

Namenjen vsem, ki so zaključili začetni POP M program ali pa so stari vsaj 9 let in si še vedno želijo spoznavati različne plesne zvrsti. Ta stopnja je že veliko bolj zahtevna in je zagotovo najboljša osnova za nadaljevanje v eni izmed izbranih plesni zvrsti.

UTRINKI IZ DVORANE

Pokukaj k nam v svet plesa, glasbe, prijateljstva in zabave.

URNIK

Velja za sezono 2017/2018
URAPONEDELJEKTOREKSREDA
17:30 - 18:30POP ZAČETNA
(Kaja)
POP ZAČETNA
(Saša)
18:15 - 19:15POP NADALJEVALNA
(Saša)
Z urami začnemo 22.1. (pon), 23.1. (tor), 24.1. (sre)

VPIS

Z vpisom preko spletne strani otroku rezervirate mesto v skupini. Vpis potrdite s plačilom vpisnine v plesni šoli.
Prijavnica je namenjena informativnemu povpraševanju in velja kot rezervacija. NE POZABITE da je plačilo potrebno opraviti najmanj 7 dni pred pričetkom tečaja, sicer se vam rezervacija prekine. V primeru, da bo plesni tečaj poln, vas bomo o tem obvestili in rezervacijo boste morali čimprej potrditi s plačilom. Zagotovite, da so vsi podatki, ki jih boste vpisali točni.

POGLEJ TUDI

PLESNI PILATES

Elementi pilatesa povezani v lahko koreografijo. Tudi za nosečnice in mamice z dojenčki.

MOJE MESTO OM

Center za boljšo kakovost življenja