POŠLJITE NAM PRIPOROČILO   POGLEJ PRIPOROČILA

Ponosni smo na vse plesalce, ki so urili svoje plesne korake v naši plesni šoli in izredno veseli pohvalnih besed in potrdila, da delam dobro. Pa ni važno, ali ta pohvala pride od znanih in velikih imen, s katerim sodelujemo ali od majhnega plesalke, ki pridno hodi k nam na plesne vaje. Ni nam vseeno, zmeraj se trudimo dati vse od sebe in poskrbeti, da prav vsak meščan Plesnega mesta doživi pravi čar plesa! Hvala vam za vse lepe besede in priporočila!

Rock'n'Roll? Mularija, ne ga srat, nikar ne trenirajte česa takšnega! Boste končali tako kot jaz!

Lado Bizovičar
televizijski voditelj (... bil je tudi državni prvak v Rock'n'Roll-u)

Naša hčerka Nika pri vas v PLESNEM MESTU praznovala rojstni dan. Še enkrat bi se rada zahvalila (tudi v Nikinem imenu) Saši za vso dobro voljo in pozitivno energijo, ki jo ima pri delu z otroki.

Breda Kastelic
ROJSTNODNEVNA ZABAVA

Čuki s svojimi plesalci vedno poskrbijo za spektakel. Čisto neverjetno. Vem, da je za vsem tem veliko truda in idej in »kapo dol« za vso energijo in pripravljenost.

Mario Galunič
Oddaja SPET DOMA - TVS

Nekaj najboljšega, kar se lahko otroku ali mladostniku zgodi v življenju, je da pade v druščino med sabo tesno povezanih, odgovornih, ustvarjalnih, dobrovoljnih, discipliniranih in hkrati žurerskih vrstnikov. Plesno Mesto je zagotovo gnezdo takih ptičev. Sam sem celo mladost prepel v pevskih zborih, hčerka Rosa pa jo bo očitno preplesala. V Plesnem Mestu, seveda.

Boštjan Romih
TV in radijski voditelj (oddaja Na zdravje in Radio 1)

Slovim po tem, da ne znam plesati družabnih plesov. Ko se temu znanju ne bom več mogla izmikati, se bom oglasila v Plesnem Mestu. Tudi dobra volja šteje in v Plesnem Mestu je imajo na pretek!

Jasna Kuljaj
TV voditeljica (oddaja Na zdravje)

Čuki, Anita, Marko in M-ovci plešemo skupaj že preko 12 let. Krokodilčki, Hozntregarji, Štorklje, Ferrari polka, Komar, ... in vse skladbe in koreografije skupaj v oddaji Božič s Čuki. Naša skupna glasbeno plesna pot se nadaljuje ...

Jože Potrebuješ
skupina ČUKI

Ne samo, da ste M-ovci največje plesne "face" na svetu, ampak ste celo mene naučili plesat tango kot Al Pachino. Vsaka čast!

Marko Vozelj

Elvis je legenda Rock'n'Roll glasbe, Marko in Anita pa sta legende slovenskega plesnega in akrobatskega Rock'n'Roll-a. Z njima sodelujem že od začetkov skupine Rok'n'Band in mi je to vedno v veliko veselje. Moram pa poudariti njuno zagnanost, točnost in profesionalnost!

Rok Ferengja
skupina Rok'n'Band

Tudi del moje plesne poti je povezan z M-om. Ko pa sta me Anita in Marko kot plesnega pedagoga povabila v Plesno Mesto, se mi je izpolnila še ena velika želja. Naslednja se mi bo izpolnila, ko boste vi zaplesali z mano.

MARK
skupina GAME OVER

Neštete poti me peljejo v razna evropska mesta, kjer nastopam, poučujem in se marsičesa naučim. Oder slabo prenaša nepripravljene in ni naključje, da se na križišču teh poti nahaja Plesno Mesto. Malo je mest, ki ima toliko posluha za plesalce vseh vrst... skoraj bolje kot doma.

SINIŠA BUKINAC
plesalec in koreograf

Enikő o Aniti: Pričarala si mi pravo plesno mesto.
Valentina o Špeli: Super si bila, zelo sem uživala.
Emili o Tini: Obožujem tvoj ples. Rada bi bila taka plesalka kot si ti.
Nives o Davidu: Zame si edini - čudovit plesni fant.
Učenci 3. razreda: Komaj čakamo, da bomo spet skupaj plesali.

IZJAVE UČENCEV

S Plesnim mestom sodelujemo že nekaj let. Naši skupni plesni športni dnevi so nekaj posebnega - pravo doživetje in paša za oči za učence in tudi za učitelje. Plešejo mali in veliki, saj so animatorke zelo komunikativne. Tisti dan je naša šola res pravo "Plesno mesto".

Ladislav Solarič
Dvojezična osnovna šola Dobrovnik

S Plesnim mestom sodelujemo že 11 let in bomo tudi v bodoče, ker:
- imamo vsako leto 7-9 skupin interesnih plesnih dejavnosti, ki jih vodijo plesni učitelji iz Plesnega mesta. Vanje je vključenih več kot 150 otrok (CICI, POP, R'n'R in HIP HOP).
- so bile učenke naše šole, ki trenirajo na šoli in v Plesnem mestu mladinske EVROPSKE PRVAKINJE in četrte na svetu v HIP HOP-u. Večkrat so zasedle tudi prva mesta na DRŽAVNIH PRVENSTVIH. - s plesnega kulturnega dne odide domov zadovoljnih in prijetno utrujenih 400 in več učencev.
- se osmošolci na valeti vsako leto predstavijo staršem in učiteljem s plesnimi koraki, ki so jih utrdili pri učiteljih iz Plesnega mesta.
Posledica velikega števila plesalcev in kvalitetnega dela so tudi uvrstitve na Šolskem plesnem festivalu, kjer lahko nastopajo le osnovnošolci, ki niso registrirani tekmovalci v plesu: ob množici izjemnih področnih tekmovanj so najlepši rezutati doseženi na državnem tekmovanju ŠOLSKEGA PLESNEGA FESTIVALA 7.-9.r. skupno 1. mesto, posamezno Karin Miklavžin 1. mesto Na šoli pa deluje tudi njihov novi HIP HOP podmladek in uspešna ROCK'n'ROLL skupina katera člana Jaka Južnič in Helena Gutnik sta postala tudi EVROPSKA PRVAKA in mnogi Vrhniški plesni pari posegajo po zmagah in so finalistih svetovnih pokalov.
Mi smo izbrali PLESNO MESTO in to je bila dobra izbira. Izberite PLESNO MESTO tudi vi.

Vinko Bizjak
Osnova šola Ivana Cankarja - Vrhnika

V imenu vseh učencev in delavcev šole se Vam še enkrat zahvaljujemo za zanimivo preživeto popoldne. Učenci so uživali, seveda tudi mi, malce starejši. Vaš celoten program je zelo dobro sestavljen, od tega, da smo se nekaj novih plesov naučili (glasba in plesni koraki so primerno izbrani starostni stopnji otrok), jih tudi predstavili drugim učencem na šoli in staršem, do tega, da smo si lahko ogledali zanimiv video posnetek ob komentiranju g. Marka. Najbolj pa smo bili navdušeni nad vašo plesno predstavo. Ta popoldan z vami nam je prehitro minil. Plese, ki so se jih naučili otroci na razredni stopnji še zdaj radi zaplešejo na prireditvah.
V upanju, da se še srečamo Vas lepo pozdravljamo in Vam želimo še veliko lepih plesnih trenutkov.

Nataša Tomšić
Osnovna šola Odranci - Odranci

Organizacija kulturnega dneva "DAN ZA PLES" nam je čudovito zaključila koledarsko leto. Učenci vseh razredov so zelo aktivno sodelovali in res zavzeto pokazali, v le eni uri, naučene koreografije. Tudi na evalvaciji učiteljskega zbora so učitelji in vodstvo šole pohvalili tak kulturni dan, saj smo se v naši mali telovadnici zbrali resnično vsi učenci in učitelji ter veselo in razgibano stopili v novoletni čas. In telovadnica je preživela!

Viljana Bizjak Kočevar
Osnovna šola Pinka Tomažiča - Koper