ROCK'N'ROLL

URNIK    VPIS   CENIK   

ROCK'N'ROLL je atraktiven ples, ki ob pravi mešanici plesa in akrobatike nudi obilo uŽitkov, vsem tistim, ki jih navdušujejo hitri ritmi in plesanje v paru. Ker je v zadnjem času čutiti v zraku pravo Rock'n'Roll nostalgijo, bo pravi čas, da zaplešeš Rock'n'Roll tudi ti.

Rock'n'Roll je paradna disciplina Plesnega Kluba M. Anita in Marko sta zgradila močan trenerski team, ki mu ni para pri nas in M-ovi plesni pari se večkrat dokazali z najvišjimi mesti na svetovnih, evropskih prvenstvih in pokalih. Seveda pa vsako leto osvojijo veliko državnih naslovo in pokalnih zmag.

GALERIJA

Pokukaj k nam v svet plesa, glasbe, prijateljstva in zabave.

URNIK

Velja za sezono 2017/2018
URASREDA
17:30 - 18:30ROCK AND ROLL 8-12
(Irena)

Z urami začnemo 24.1.2018 (sre),

 

VPIS

Z vpisom preko spletne strani otroku rezervirate mesto v skupini. Vpis potrdite s plačilom vpisnine v plesni šoli.
Prijavnica je namenjena informativnemu povpraševanju in velja kot rezervacija. NE POZABITE da je plačilo potrebno opraviti najmanj 7 dni pred pričetkom tečaja, sicer se vam rezervacija prekine. V primeru, da bo plesni tečaj poln, vas bomo o tem obvestili in rezervacijo boste morali čimprej potrditi s plačilom. Zagotovite, da so vsi podatki, ki jih boste vpisali točni.

Prijavnica je namenjena informativnemu povpraševanju in velja kot rezervacija. NE POZABITE da je plačilo potrebno opraviti najmanj 7 dni pred pričetkom tečaja, sicer se vam rezervacija prekine. V primeru, da bo plesni tečaj poln prej kot 7 dni pred pričetkom, vas bomo o tem obvestili in rezervacijo boste morali prej potrditi s plačilom. Zagotovite, da so vsi podatki, ki jih boste vpisali točni in ažurni.

POGLEJ TUDI

PLESNI PILATES

Elementi pilatesa povezani v lahko koreografijo. Tudi za nosečnice in mamice z dojenčki.

MOJE MESTO OM

Center za boljšo kakovost življenja