ŽELITE IZVEDETI VEČ O Plesnem Studiu M?

… pa povejmo nekaj malega o sebi!

Ustanovitelja M-a sta Anita Vihtelič in Marko Hren. Začetki segajo v leto 1991, ko sta Anita in Marko organizirala prve plesne programe za otroke v Grosupljem. Bogato plesno znanje in izkušnje, ki sta si jih nabrala že prej, so jima zelo koristile in kmalu je Plesna šola MICKEY (tako se je imenovala v začetku) postala ena najhitreje rastočih plesnih šol s programi namenjenimi predvsem za predšolsko mladino. Anita in Marko sta se kmalu odločila, da ustanovita tudi plesni klub in tako sta skrajšala ime MICKEY na M in dodala Plesni Klub oziroma Studio. Iz Grosuplja se je Anitino in Markovo plesno delovanje širilo v Ljubljano, Tržič, na Vrhniko,… Pri delu so jima pomagali mnogi mladi plesalci Boštjan, Nataša, Mateja, Barbara, Darja, Urša, Andreja,…

Danes strokovni kolektiv Plesnega Studia in Kluba M tvori veliko vrhunskih plesnih pedagogov, ki so se najprej dokazali s svojimi vrhunskimi plesnimi rezultati kot tekmovalci. Naša prednost je v tem, da znamo prisluhniti vašim željam, svoje delo opravljamo kvalitetno in profesionalno. Za interesente, ki se želijo prepričati o naših programih organiziramo brezplačne vaje, za naše zveste člane imamo vedno pripravljeno kakšno darilo in v naših programih se vedno najde kaj novega. Prepričani smo, da se lahko vsakdo, ki ima dovolj volje, nauči osnovnih plesnih korakov in naša garancija, ki jo dajemo, je jamstvo, da so naši programi kvalitetni.

Naj se vsem tistim, ki nas še ne poznate predstavimo takole: verjetno poznate skupino ČUKI (Krokodilčki, Ta vlak, Zanzibar, Zobar, HUGO, HOZNTREGARJI, ŠTORKLJE, FERRARI POLKA). No, verjetno ste nas zdaj že prepoznali, saj s Čuki plešemo M-ovci! V video spotu ‘CELA ULICA NORI’ pa smo zaplesali s skupino KINGSTON, ki je tudi z našo plesno pomočjo zmagala na Melodijah morja in sonca.

Veliko nastopamo v raznih TV oddajah in snemamo svoje plesne prireditve v sodelovanju z ZDRUžENJEM LOKALNIH TELEVIZIJ SLOVENIJE.
Vsi, ki sledite plesnim dogajanjem bolj podrobno, pa ste nas verjetno že prej poznali, saj organiziramo najlepše plesne prireditve in turnirje. Naši tekmovalci posegajo po najvišjih mestih tako doma, kot tudi v tujini.

Če te mika ples, glasba in zabava – pot pod noge – čakamo te v PLESNEM MESTU, kjer je doma velika M-ova družina.