Plesno mesto in ZVEZDE PLEŠEJO
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Plesno mesto in ZVEZDE PLEŠEJO

Ko v Slovenijo pride tako velika plesna oddaja, kot je Zvezde plešejo, smo v Plesnem mestu vsi navdušeni. Vsako nedeljo z velikim veseljem spremljamo predvsem čudovite plesne točke, malo pa tudi ljudi, s katerimi smo si blizu in na katere nas veže kar nekaj skupnih plesnih trenutkov.

Lado Bizovičar, žirant v oddaji, ki je s svojimi komentarji dokazal, da točno ve, o čem govori. Kako, da ne bi, saj je parket (in svoj jezik) dolga leta brusil prav pri nas, v Plesnem mestu. Z velikim veseljem se nasmejimo njegovi navdušenosti nad nastopi, smo ponosni ob njegovi natančnosti, ko opisuje plesne korake, in smo veseli, ko ob njegovem odličnem občutku za soljudi in spoštovanju vseh plesalcev, pokaže, da je predvsem človek z veliko začetnico in na najbolj pravi način spodbudi plesalce, ki se iz tedna v teden trudijo, da bi zaplesali najbolje v svojem življenju. Bravo, Lado!

 

Jernej Tozon, Čuk, ki je prejšnji teden na žalost izpadel iz tekmovanja, je že dolga leta naš prijatelj. Skupaj smo plesali v mnogih videospotih, na zabavah in veselicah. Dvig, ki sta ga z Jagodo Batagelj izvedla na večeru filmskih uspešnic, nam bo za vedno ostal v spominu. Za kakšen trenutek smo pozabili dihati. 🙂 Bravo, Jernej!

Nepozaben lift.

 

Miha Perat, soplesalec Maje Martine Merljak, je z nami plesal v videospotu ”Mal naprej pa mal nazaj”. S svojimi plesnimi nastopi nas oba noro navdušujeta, sploh tale zadnji, je bil nekaj posebnega. Bravo, Miha! Držimo pesti še naprej!

V videospotu s Tino Pšag.

 

 

×