Presenečenja na prireditvi Pozdrav počitnicam 2017

Presenečenja na prireditvi Pozdrav počitnicam 2017

Na prireditvi Plesnega mesta z naslovom Pozdrav Počitnicam se je na Dobrovi zbralo preko 600 plesalcev, ki jih je na tribunah spremljajo preko 1200 obiskovalcev. Težko je našteti vse skladbe in nanje narejene plesne zgodbe, ki smo jih plesalci tokrat predstavili v pravljici o Plesni ribici. Vsemu dogajanju pa so prav poseben pečat dodala presenečenja, ki jim kar ni bilo videti konca.

Najprej je na oder prišel ansambel Modrijani s katerimi so meščani Plesnega mesta letos posneli video spot Rock me, ki ima že krepko preko 3.000.000 ogledov na You tube, skupaj so nastopili tudi na Noči Modrijanov, Aktualovem žuru, na Slovenskem pozdravu in z Blažem Švabom in Darjo Gajšek otvorili festival Polka in Valček.

 

Še večje presenečenje na prireditvi pa sta bila Saška Lendero in Miha Hercog, ki sta na oder povabila žametni glas slovenske popevke gospo Eldo Viler. Gospo Eldo smo po njenem res čustvenem nastopu s skladbo Ti si moja ljubezen meščani Plesnega mesta še posebej presenetili, saj smo ji poklonili sodobno trokolo “Integra sport”, s katerim bo, kljub operaciji kolka, lahko uživala na svojih potepih po Šiški.

 

Seveda pa je bil z nami znova tudi Talking Tom, ki je s svojimi plesnimi prijatelji predstavil čisto nov Poletni plesni mix, ki ga bodo tekom letošnjega poletja zaplesali mnogi otroci, pa morda z njimi tudi njihove celotne družine, saj meščani Plesnega mesta in Talking Tom pripravljamo nov video spot, kjer se bo plesa lahko naučil prav vsak.

V Plesnem mestu smo znova pokazali, da je ples več kot samo ples. Ples je tudi glasba, ples je tudi srčnost in ples je tudi prijateljstvo. Plesno mesto je zakon!

×