Plesno mesto piše zgodovino

Plesno mesto piše zgodovino

V Plesnem mestu nikoli ne spimo. Plešemo tudi, ko bi bilo bolj prijetno poležavati v senčki. Tako smo se na vročo sredo odločili, da gremo plesat na Ljubljanski grad. S sabo smo vzeli našo najmočnejšo mini ekipo 🙂 Dojenčke. Ti so s sabo pripeljali še mamice in očke in našemu županu Jankoviču pokazali, da so že sedaj iz pravega testa.  

Mamice, ki skupaj s svojimi dojenčki pri nas obiskujejo Plesni pilates, poporodno vadbo, ki jo vodi Anja Oman, so se s svojo inštruktorico najprej malo podružile v senčki. Potem pa je prišel čas za akcijo. Uro Plesnega pilatesa so tokrat izvedle kar v naravi, v senčki, na travi pred gradom. Ko so ravno dobro zvadile svojo točko, nas je obiskal gospod župan Zoran Jankovič. Nad nastopom mamic je bil vidno navdušen in se je takoj po nastopu posvetil vsakemu malemu plesalčku posebej.

Da bi bila izkušnja še bolj posebna, smo se odpravili še na glavno grajsko ploščad in kot prvi v zgodovini Slovenije z dojenčki zaplesali na Ljubljanskem gradu. Priložnost so izkoristili tudi očki, ki so svoje boljše polovice zavrteli v valčku. S kitaro po stari Ljubljani je bila idealna izbira za odlično atmosfero. Sonce, smeh in ples. Nepozabna izkušnja. Ljubljana je res eno pravo Plesno mesto.

×