Meščani Plesnega mesta: TARA
dav

Meščani Plesnega mesta: TARA

Tara je še majhna deklica, a je v resnici že velika plesna zvezda. Pleše vedno in povsod, pravi, da je ples zakon. Ker ima rada nove izzive, se je preizkusila tudi že v poučevanju plesa. In to kar velikih plesnih zvezd! Ko bo velika, pravi, da bo Anita. Tu ni kaj dosti debate.

Taro smo najprej opazili, ko je sodelovala v našem plesnem izzivu in takole zaplesala Urco, koreografijo narejeno na pesem skupine Čuki:

Ko je k nam prišel Lado Bizovičar in povedal, da za svoj nastop na televiziji potrebuje soplesalko, smo se takoj spomnili na našo Taro. Ne samo, da je z njim zaplesala, še malo ga je ”pokomandirala”. Kot prava mala plesna učiteljica. Pri vsem ji je pomagala plesna prijateljica Liby. Skupaj so zaplesali Murenčke.

Nastop na televiziji je za Taro in Liby izgledal kot mačji kašelj. Kako so se z Ladom odrezali:

Vloga male plesne učiteljice ji je pisana na kožo. Zato je bila tudi prva, ki smo jo poklicali, ko je k nam na plesne urice prišel Talking Tom. Ne samo, da ga je izvrstno naučila nekaj koreografij, s Tomom sta postala tudi prava prijatelja.

 

In čeprav ponavadi izbiramo meščane enega meseca, si je Tara s svojo simpatičnostjo in profesionalnostjo zagotovo zaslužila, da jo imenujemo “Naj meščanka Plesnega Mesta” kar za dva meseca!

 

×