Prireditev BABICA ZIMA na Dobrovi

Prireditev BABICA ZIMA na Dobrovi

V soboto, 9.12.2017,  sta se v športni dvorani Dobrova odvila dva velika plesna nastopa naše plesne šole. Plesne točke smo povezali v plesno pravljico z naslovom Babica Zima in tako pričarali pravo praznično vzdušje. Pravljico so vsi naši plesalci dobili tudi natisnjeno, da jih bo še dolgo spominjala na naš plesni nastop s sporočilom: Če držimo skupaj, zmoremo vse.

V dvorani se je na obeh prireditvah zbralo rekordno število obiskovalcev, ki jih je že na vhodu pričakalo zimsko vzdušje, saj je vse dišalo po cimetu. Za to so poskrbela doTerra eterična olja. Nastopajoči; ovčke, miške, medvedki, zajčki in lisičke so se zbrali ob odru in nestrpno čakali na svojo točko.

Za ogrevanje sta poskrbela Anita in Marko, ki sta na oder povabila tudi Talking Tom-a. Ta je že odlično plesno napredoval in zaplesal svoj novi ples na skladbo That’s falling in love.

Plesna pravljica se je začela. Babica Zima se je gugala na svojem gugalniku, pletla šal in opazovala snežinke, ko so jo obiskale miške, zajčki, medvedki in lisičke.

Ko je lisička iz pohlepa strgala topli šal, so se živalice hitro odpravile do ovčk, jelenčkov in ptičic, da jo jim pomagale splesti novega.

S skupnimi močmi so Babici Zimi spletli nov šal in ugotovili, da nam je toplo pri srcu takrat, ko smo skupaj s prijatelji in si pomagamo. 

Prireditev je vsebovala tudi z dobrodelno noto, saj smo 1€ od vsake prodane vstopnice namenili dojenčici Tinkari, ki bo znesek porabila za nujne operacije.

 

Čestitke vsem našim plesalcem, vaditeljem, nastopajočim živalicam in Babici Zimi ter vsem gledalcem za čudovito popoldne in večer!

Ekipa Plesno mesto

Foto: Maja Sušnik

×