NOVE OTROŠKE KOREOGRAFIJE

NOVE OTROŠKE KOREOGRAFIJE

Novo leto se je komaj začelo, mi pa smo že pripravili 4 nove koreografije za katere smo posneli tudi učne videe, da boste z nami spet lahko zaplesali čisto vsi! Širiti ples med vse otroke in odrasle je namreč naše glavno poslanstvo. Pleše lahko vsak!

Za začetek vam predstavljamo prvi dve koreografiji in vas vabimo, da se ju čimprej naučite. Zelo zeloooo veseli bomo vaših plesnih posnetkov! Lahko se posnamete sami ali s prijatelji, s teto ali stricem, babico ali dedkom, pomembno je, da med plesom uživate, pojete in se smejete! Najboljše posnetke bomo tudi objavili in nagradili! 

JEŽEK TEKA TEKA
Prva plesna koreografija je zelo posebna, saj jo je sestavila naša plesna zvezdica Tara. Mogoče se je spomnite iz oddaje Zvezde plešejo, ko je učila plesati Lada Bizovičarja? (VEČ)  Koreografija je nastala kar v njeni sobici, ko pa jo je pokazala naši izkušeni Aniti, je ta takoj vedela, da jo moramo deliti z vsemi.

 

ZUM ZUM ZUM
Druga koreografija je nastala iz naše ljubezni do čudovitih bitjec, ki so marljive, koristne in na sploh prekrasne. Čebelice so navdihnile Anito, ki je sestavila ples na skladbo Zum zum zum. V učnem videospotu pa sta z nami nastopila še dva prav posebna gosta:

 

Veliko zabave ob učenju vam želimo! Kar pogumno in hitro zaplešite z nami, saj naslednji dve koreografiji prihajata kmalu! In ne pozabite nam poslati vaših posnetkov! 

© 2017, PLESNO MESTO d.o.o. AVTORSKE PRAVICE za vse koreografije PLESNEGA MESTA so pridržane. Koreografije se lahko uporablja zgolj v nekomercialne namene, v primeru komercialne uporabe pa je potrebno pridobiti dovoljenje, ki ga izda Plesno mesto doo.

 

 

×