PUST V PLESNEM MESTU

PUST V PLESNEM MESTU

PUSTNA SOBOTA

Pustni teden je bil pri nas še posebej vesel, saj je to vendar praznik zabave, veselja, smeha in plesa. Na pustno soboto smo se s pustnimi maskami družili v Mercator Centru Šiška. Pridružili se se nam še Hello Kitty, Winxica Bloom in Ninja želva. Naši plesni animatorki Anita Vihtelič in Kaja Škodlar sta poskrbeli za super plesno zabavo in žur. Uvod v pustni teden je bil tako nepozaben.

Piki Anita in Kaja v akciji.

 

Z nami so zaplesale tudi vse tri maskote.

 

Vlakec.

 

Kurenti morajo biti.

 

Še skupinska fotka.

 

PUSTNI TOREK

Na pustni torek smo uživali v naših plesnih dvoranah in na terenu. Namesto naših plesalcev, so nas na plesnih uricah obiskale pustne šeme vseh oblik. Še posebej veselo je bilo na plesnih uricah naših najmlajših plesalcev, ki so stari komaj dve leti, saj jim je plesna učiteljica Ajda Oven Brecelj pripravila pravi mini disco. Za najmlajše maske je bila to izkušnja in pol.

Ovčka Ajda s svojimi mini plesalci na norem plesnem žuru v naši najmanjši plesni dvorani.

 

Posebno doživetje.

 

Plesne vaje, kot jih še ni bilo <3

 

Pri naši plesni učiteljici Saši Hodnik, so malo večje pustne šeme dodobra izkoristile rek Pust širokih ust in se poleg plesa ves čas širokoooo smejale.

 

Pustna zabava z malce večjimi nasmejanimi plesalci.

 

Tudi na terenu ni manjkalo maškar. in smeha.

 

Nagajivi jezički 😛
Triletniki <3

 

Pisane maske.

 

Širooook nasmeh!

 

Na pustni torek pa se nismo zabavali samo na plesnih vajah. Naša Kaja Škodlar je skupaj s skupino Čuki poskrbela za plesno animacijo množice v ljubljanskem City parku.

 

 

Več fotografij si lahko pogledate na naši FB strani v Albumih TUKAJ

×