PLESNO MESTO prejelo Certifikat bonitetne odličnosti AAA

PLESNO MESTO prejelo Certifikat bonitetne odličnosti AAA

Dragi plesalci in bodoči plesalci! S ponosom z vami delimo novico, da je PLESNO MESTO prejelo Certifikat bonitetne odličnosti AAA.

PLESNO MESTO d.o.o. po analizah za leto 2017 spada med 6,8 % najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako uvršča v najvišji razred AAA. 

V Sloveniji je v letu 2017 med vsemi 167.703 registriranimi podjetji, bonitetno odličnost doseglo zgolj 11.440 podjetij. 

V splošni dejavnosti – SKD klasifikacija (P 85.510 Izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje na področju športa in rekreacije) je registriranih 1.580 podjetij, od tega le 4 podjetja dosegajo mednarodno priznane standarde bonitetne odličnosti in eno od teh podjetij je PLESNO MESTO.

PLESNO MESTO spada v procentualno manjšino finančno neoporečnih podjetij. Gre se torej za ločitev poslovne etike, neobremenjene zgodovine, dobro plačilno disciplino, finančno stabilnost in nenazadnje tudi globalno konkurenčnost. S samim certifikatom se krepi finančno zdravje oziroma se vzdržuje finančna kondicija podjetja. 

S tem se odraža poslovanje podjetja v finančnem smislu, saj so dobri poslovni odnosi osnova za zaupanje, zaupanje pa je temelj dologoročenga sodelovanja.

Certifikat odličnosti pomeni piko na i pri razvoju in pravi usmeritvi poslovne politike, predvsem pa predstavlja verodostojno informacijo o podjetju in je v pomoč pri graditvi kredibilnosti pri domačih in tujih podlovnih partnerjih.

Podjetje Bisnode je edini strateški partner Dun& Bradstreet in smo vodilno podjetje na področju analitike in poslovnih informacij z 35 letno tradicijo v 18 evropskih državah, ki s poslovnimi informacijami pokriva več kot 220 držav. Orjemo ledino na področju pametnih podatkov in s tem omogočamo našim strankam pametne odločitve.

×