PLESNI PROGRAMI PO MERI OTROKA

PLESNI PROGRAMI PO MERI OTROKA

V Plesnem mestu verjamemo, da je v predšolskem obdobju vsako leto nekaj posebnega. Otroci so pri različni starosti različno sposobni ne samo gibalno, ampak tudi mentalno in socialno ter različno dojemajo glasbo  in zgodbe, ki jih s plesom pripovedujemo.

Naši otroški plesni programi so tako namenjeni in prilagojeni glede na vsako starostno obdobje posebej. Imamo več kot 30 let izkušenj in Jenkovo priznanje na področju razvoja otroških plesov, ki ga je prejela naša plesno-pedagoška vodja Anita Vihtelič. Skupaj z našo plesno-pedagoško ekipo smo razvili programe od dveh let naprej, ki vašega otroka pospremijo na plesno pot zabave in druženja, obenem pa krepijo njegov gibalni razvoj in ponudijo dobro popotnico v zdrav življenski slog.

”Od prvih korakov do svetovnih prvakov” ali pa samo zavoljo rekreacije, boste v Plesnem mestu zagotovo našli program, ki bo ustrezal starosti in željam vašega otroka. Poskrbeli bomo za zabavo, smeh, veselje, se spoznali z osnovnimi plesnimi koraki različnih zvrsti in spodbujali otroke k sodelovanju. Ples je šport, je umetnost in je druženje.

Vsi naši plesalci plešejo pod vodstvom plesnih pedagogov, ki imajo bogate izkušnje na področju dela z otroki. Redno se dobivamo na skupnih seminarjih in za otroke pripravljamo aktualne novosti. Dvakrat letno za vas pripravimo veliki plesni nastop, kjer lahko uživate v naših plesnih predstavah, s tem pa se obenem navajamo na javno nastopanje in krepimo samozavest.

Ker vemo, da starši radi pozabimo nase, smo naš program obogatili tudi s plesnimi programi za odrasle, kjer naši starši plešejo do 50% ceneje.

Ples je pol zdravja, je druženje, je zabava, je pripadnost, je življenski slog. Vabljeni! Zaplešite z nami!

POGLEJ OTROŠKE PROGRAME

 

 

×