Novo v Plesnem mestu! Surfset vadba.

Novo v Plesnem mestu! Surfset vadba.

Kaj je Surfset vadba in komu je namenjena?

Surfset je vadba kjer iz statičnega treninga privede, do tega da dejansko dela celotno telo. Vsaka vaja na surfset deski je zasnovana tako, da vključi v svoje delovanje osnovne mišiče in stabilizatorje. Vse vaje, ki se izvajajo izovejo, da smo dejansko psihično in mentalno pristotni ob tem pa se zabavaš in pričaraš občutek morskih avantur. Vadba ne pozna omejitev tako, da je namenjena otrokom, rekreativcem in prav tako profesionalnim športnikom.

Kako poteka vadba in kaj potrebujemo zanjo (kako se imenuje pripomoček)?

Vadba lahko poteka individualno ali v skupini. Zanj potrebujemo naš surfset, majčko, hlače ter dozo dobre volje, da lahko pričnemo z zabavo v svetu fitnesa.

Ali velja Surfset za zahtevno obliko aktivnosti, je vadba primerna tudi za začetnike?

Pri nas smo dizajnirali SURFSET 4 Program s katerim smo želeli doseči, da se nam lahko prav vsak pridruži na našem valovanju. RAVNOTEŽJE – joga vadba, kjer dajemo povdarek na ravnotežju PORABA – trening visokega intenziteta, visokega tempa za porabo kalorij MOČ – trening usmerjen na pridobivanju moči, MIX – kombinacija vseh treh

V kolikšnem času se naučimo pravilne vadbe Surfset?

Tukaj smo mi za vas, da smiselno sestavimo vaje, kjer bodo v najkrajšem času osvojili znanje, da boste lahko naredili za svoje telo ogromno spremembo. Ne glede na to ali je vaše telo pripravljeno na boljšo stabilizacijo in kontrolo telesa, porabo kalorij, moči in oblikovanje mišic tu smo mi Surfset program za vas.

Še 5 razlogov zakaj je Surfset vadba zabavna?

  • Smejimo se.
  • Zabavamo se.
  • Pričaramo vadbo kot da smo na valovi.
  • Je boljša od katere koli fitness vadbe.
  • Dela celotno telo.

Koliko časa traja trening in kaj naj oblečem?

Vadba traja 45 min Surfing je resnično ekstremen šport. Vključuje vse skupine mišic v dinamičnem obsegu, katera zahteva ogromno moč, koncentracijo in ravnotežje. Če pogledamo surferje vidimo, da so njihove mišice močne in podolgovate. Surfset vadba posnema vse gibe, kot jih imajo surferji na vodi in prinašajo telesu iste rezultate.

Primer Surfset vadbe (video)

×