JAVNA DOBRODELNA POBUDA: OBLECI ULICO, OSREČI KRALJA

JAVNA DOBRODELNA POBUDA: OBLECI ULICO, OSREČI KRALJA

Prihajajoči hladni zimski dnevi ne pomenijo za vse enako. Medtem ko  nekaterim pomenijo zabavo na snegu, smučanje, praznične večerje in gretje pod toplo odejo, so med nami tudi takšni, ki jim takšni dnevi predstavljajo predvsem stisko in mraz.

Plesni videospot Plesnega mesta ustvarjen z namenom ozaveščanja o problematiki brezdomstva, vabi k dobrodelnosti v posebni obliki.

V plesni šoli Plesno mesto smo se odločili, da s pomočjo plesa spodbudimo ljudi k pomoči tistim, ki kraljujejo na mestnih ulicah in jim je čez zimo posebej hladno. Po vzoru večjih mest, smo se odločili obleči ulice, natančneje na drevesa z obešalniki obesiti bunde in plašče, ki bodo po dogodku osrečili tiste, ki jih najbolj potrebujejo.

K akciji z naslovom Obleci ulico, osreči kralja vabimo širšo javnost in upamo na čimbolj množičen odziv.

Dobrodelni dogodek bo potekal v soboto, 17.11., med 12.00 in 14.00 na Kongresnem trgu v Ljubljani. Plesalci in člani plesne šole Plesno mesto bodo plašče in bunde na obešalnikih sprejemali pri pavilijonu, kjer bodo poskrbeli tudi za brezplačen čaj.

Poglejte si plesni videospot s plesalkami Najo, Pio, Katjo, Nušo, Klaro, Mašo in Anjo, v korografiji naše Maruše Krušič:

 

Se vidimo v soboto, 17.11. med 12.00 in 14.00 na Kongresnem trgu v Ljubljani! 

Hvala Mestni občini Ljubljana za podporo pri snemanju videospota in potrditve dobrodelnega dogodka.

×