Plesne urice tudi za otroke v stiski

Plesne urice tudi za otroke v stiski

 Pozdravljeni! 

Vsako leto se vam ob koncu leta oglasim še z eno prošnjo in morda boste z izpolnitvijo le te, omogočili, da z nami zapleše še več mladih. Vsi vemo, da “država” tako ali drugače terja svoje, torej tudi dohodnino.

Obstaja pa »le ena izjema«, ko lahko

»sami določimo komu bomo namenili 0,5% naše dohodnine«.

Namesto državi lahko del svoje dohodnine podarite PLESNEMU KLUBU M. S tem nam boste pomagali, da bomo lahko še uspešneje izpolnjevali naše poslanstvo. V naših plesnih programih preko Zveze Prijateljev Mladine plešejo tudi otroci, katerim starši plesnih uric ne morejo omogočiti. Poleg tega pomagamo ljudem ob naravnih katastrofah, prispevamo za hrano družinam kjer je na vrata potrkala lakota, bolezen, prispevamo zavetišču Horjul, invalidskemu zavodu VID, …

Takole je o nas zapisala ANITA OGULIN iz ZVEZE PRIJATELJEV MLADINE MOSTE:

Plesno mesto z Anito in Markom je pravi plesni raj. Tudi za tiste otroke in mlade, ki jim starši ne zmorejo omogočiti razvoja plesnih talentov. In teh je vse več. Za vsak plesni korak številnim otrokom in mladim, ki so v Plesnem mestu in s plesom reševali svoje stiske in družinske primanjkljaje, pa potrjevali samoizgradnjo, krepili znanje in moč, … sem Aniti in Marku neizmerno hvaležna. Želim jim še naprej kar največ uspeha, kot ga žanjeta ne le na plesni poti – pač pa tudi v svoji plemenitosti, srčnosti, znanju, družbeni odgovornosti….

vir: Delo.si

Če nam boste namenili 0,5% vaše dohodnine – vas to popolnoma nič ne stane, skupaj pa bomo naredili veliko.

Prilagamo obrazec z našimi podatki in vse kar morate storiti je, da ga dopolnite še s svojimi podatki, dodajte datum, kraj in svoj podpis. Izpolnjen obrazec prepognete, zalepite in pošljete na naslov do 31.12.2019 pošljite na “vaš” Davčni urad.

Lahko pa vašo namero sporočite s pomočjo sistema eDavki na spletni povezavi:

https://edavki.durs.si/

Prosim pa vas tudi, da posredujte našo prošnjo še svojim prijateljem, znancem, … in jih zaprosite, da nam namenijo 0,5% dohodnine.

Naj se vam ob tem trenutku še enkrat zahvalimo ker nam zaupate vaše otroke, ki z nami uživajo na vsakem plesnem koraku in vemo, da tudi vam pričarajo nasmeh na ustnice. Mi si želimo, da boste še dolgo z nami, vam pa želimo čarobno silvestrovanje v krogu družine in prijateljev, pa seveda SREČNO in čim bolj PLESNO NOVO LETO 2019.

Marko Hren

Dodaj odgovor

×