Plesno mesto bogatejše za plesnega učitelja: Tomaž Šter

Plesno mesto bogatejše za plesnega učitelja: Tomaž Šter

Izredno veseli smo, da lahko z vami delimo super novico: Naši plesni ekipi se je pridružil Tomaž Šter, plesalec latinsko-ameriških in standardnih plesov, koreograf, učitelj ter eden izmed ekipe profesionalnih plesalcev v oddaji Zvezde plešejo. V prvi sezoni je zaplesal z igralko Aleksandro Balmazović, v drugi s pevko Rebeko Dremelj, s katero je prišel zelo blizu finala in na koncu osvojil 4. mesto, v tretji sezoni pa je plesal z Jano Kotesko.

Tomaž bo v Plesnem mestu bo prevzel vloge učitelja družabnih plesov, poročnih plesov in individualnih vaj. Je odlična izbira za tiste, ki si želijo še natančneje spoznati z latinskoameriškimi in standardnimi plesi in za tiste, ki si od plesa v paru želijo “nekaj več”. 

Področja Tomaževega poučevanja:

  • Latinsko-ameriški plesi (samba, cha cha cha, rumba, pasodoble, jive)
  • Standardni plesi (angleški valček, tango, dunajski valček, slowfoxtrott, quickstep)
  • Družabni plesi (discofox, foxtrott, salsa, bachata, …)
  • Poročni plesi

K Tomažu se lahko vpišete na:

Veseli smo, da je Tomaž postal del naše ekipe in komaj čakamo skupno brušenje našega parketa in vaših korakov.

Tomaža lahko spremljate na http://tomazster.si

Nekaj priporočil, fotografij in posnetkov Tomaža v akciji:

Zvezde plešejo:

Priporočila:

Tomaža ne poznam zelo dobro, vem pa da je prijeten, strokoven, urejen, odgovoren. Tudi skozi oddaje ZVEZDE PLEŠEJO sem ga sledila in vedno je prišel na oder z dobro koreografijo, primerno soplesalki. Zlasti Rebeki Dremelj se je znal izjemno dobro prilagoditi, zato sta bila tudi tako uspešna. Menim, da je Tomaž za Plesno Mesto dobra izbira!

– Daniela Novak (nekdanja trenerka plesnega para Andrej Škufca Katarina Venturini)

K Tomažu sva prišla, ker sva si želela popestriti najino poroko z malce bolj posebnim poročnim plesom. Zelo dobro smo sodelovali. Tomaževa navodila so bila jasna in natančna. Vsakršno dilemo glede plesnih korakov in figur smo predebatirali in intenzivno zvadili. Pustila sva mu proste roke in za naju je ustvaril super koreografijo, ki je navdušila svate. Zagotovo se še vrneva na njegove plesne vaje.
– Ana in Marko

Ko sva se slučajno udeležil delavnice, ki jo je vodil Tomaž Šter, sem vedel, da je to tisto, kar sva si želela in kar nama primanjkuje. Na tvojih urah spoznavamo kompleksnost plesnega gibanja, ki ga razčlenjeno ponazoriš in podajaš. Sistematično si prizadevaš, da osvajamo prvine gibalne tehnike v standardnih in latino plesih. Po dobrem letu že občutim bistven napredek, glede zavedanja giba, lahkotnosti in učinka plesnega koraka. Pomembno mi je, da pridobljeno znanje stalno obnavljamo in utrjujemo. Posebno pa cenim tvojo strokovnost, predanost, in vztrajnost.
Janez in Vlasta

Že ko sem te prvič v življenju videl v plesni dvorani, ko si prikazoval osnove različnih plesov za pokušino, sem si rekel: »To pa je kvaliteta v vseh pogledih – vrhunska tehnika in vrhunska estetika«. Si zelo strog in pedanten ampak mi je všeč, saj brez tega ni napredka ! Daš nam tudi možnost, da te karkoli vprašamo. Ker si meni s svojim poučevanjem plesa že polepšal življenje, sem prepričan, da ga lahko še komu.
– Darko

Tomaž naju je pripravljal na poročni ples. Najina točka je zelo lepo uspela, svatje se kar niso mogli načuditi vsem naučenim korakom. Tomaž je res poslušen, upošteva želje, tako da ga z veseljem priporočava naprej.
– Vanja in Uroš

Dodaj odgovor

×