Plesno mesto bogatejše za plesnega učitelja: Tomaž Šter

Plesno mesto bogatejše za plesnega učitelja: Tomaž Šter

Izredno veseli smo, da lahko z vami delimo super novico: Naši plesni ekipi se je pridružil Tomaž Šter, plesalec latinsko-ameriških in standardnih plesov, koreograf, učitelj ter eden izmed ekipe profesionalnih plesalcev v oddaji Zvezde plešejo. V prvi sezoni je zaplesal z igralko Aleksandro Balmazović, v drugi pa s pevko Rebeko Dremelj prišel zelo blizu finala in na koncu ‘osvojil’ 4. mesto. Trenutno pa se že pripravlja na novo sezono oddaje, ki štarta spomladi.

Tomaž bo v Plesnem mestu bo prevzel vloge učitelja družabnih plesov, poročnih plesov in individualnih vaj. Je odlična izbira za tiste, ki si želijo še natančneje spoznati z latinskoameriškimi in standardnimi plesi in za tiste, ki si od plesa v paru želijo “nekaj več”. 

Njegovim skupinam se lahko pridružite ZDAJ 

–> Začetni tečaj družabnih plesov – SREDA 13.3. ob 20.15 do 21.45
–> Nadaljevalni tečaj družabnih plesov – datum bo znan naknadno

Veseli smo, da je Tomaž postal del naše ekipe in komaj čakamo skupno brušenje našega parketa in vaših korakov.

Tomaža lahko spremljate na http://tomazster.si

Nekaj priporočil, fotografij in posnetkov Tomaža v akciji:

Zvezde plešejo:

Priporočila:

Tomaža ne poznam zelo dobro, vem pa da je prijeten, strokoven, urejen, odgovoren. Tudi skozi oddaje ZVEZDE PLEŠEJO sem ga sledila in vedno je prišel na oder z dobro koreografijo, primerno soplesalki. Zlasti Rebeki Dremelj se je znal izjemno dobro prilagoditi, zato sta bila tudi tako uspešna. Menim, da je Tomaž za Plesno Mesto dobra izbira!
– Daniela Novak (nekdanja trenerka plesnega para Andrej Škufca Katarina Venturini)

Tomaž s soplesalko na nastopu v Pragi:

Dodaj odgovor

×