Strokovni seminar za razredne učitelje in športne pedagoge

Strokovni seminar za razredne učitelje in športne pedagoge

Spoštovani učitelji, dragi prijatelji plesa,

znan je datum za nov plesni seminar namenjen razrednim učiteljem in učiteljem športne vzgoje! Seminar bomo ponovno izvedli 15.2.2019 v Ljubljani! 

Šolsko leto se je prevesilo v drugo polovico in čaka nas veliko novih izzivov; zimska in poletna letovanja,zaključek šolskega leta, razne proslave, nastopi, športni in rojstni dnevi … Pred vami je priložnost, da se udeležite plesnega seminarja, s pomočjo katerega boste lahko svojim učencem polepšali dneve in razširili obzorja.  Naučili vas bomo različnih koreografij, ki so namenjene otrokom PRVE in DRUGE TRIJADE in tokrat ne bodo manjkale niti koreografije na HIP HOP skladbe, ki so ta trenutek najbolj »IN«.

Koreografije, ki sem jih pripravila vam bodo koristile pri pripravi prijetnih plesnih uric, z njimi pa bodo otroci lahko popestrili proslavo, rojstni dan, družabni večerna letovanju ali pa boste pripravili nepozabno prireditev za starše. Veselja ob glasbi in plesu zagotovo ne bo manjkalo.

V PLESNO MESTO vabimo učitelje razredne stopnje in športne pedagoge, ki želijo svojim varovancem ponuditi nekaj več, predvsem pa zabavo, sprostitev in prijetno vzdušje!

GLEDE NA POVPRAŠEVANJE smo se odločili za 2 tematsko različna seminarja:

1. POPULARNI PLESNI PROGRAMI – Koreograf in predavatelj Anita Vihtelič

2. HIP HOP – Koreograf in predavatelj Maruša Krušič

Več o vsebini in trajanju seminarja si preberite v spodnji tabeli. Predlagali vam bomo tudi kako lahko kostumsko enostavno dopolnimo koreografijo. Na seminarju št. 8 boste dobili vse koreografije tudi v pisni obliki, seminar št. 9 pa si boste lahko tudi posneli.

Predstavitev predavateljev:

Anita Vihtelič; ki je dobitnica najvišjega Jenkovega priznanja pri Plesni zvezi Slovenije. Je članica Zveze plesnih vaditeljev, učiteljev in trenerjev Slovenije in občasna predavateljica na Fakulteti za šport (smer ples). Anita je soavtorica knjige Ples v vrtcu, ki jo je izdal Zavod Republike Slovenije za šolstvo. S svojim 30 letnim delom in izkušnjami je zagotovo pustila med slovenskimi plesnimi pedagogi največji pečat na področju otroškega plesa, saj prav njene koreografije plešejo otroci širom po Sloveniji – najomenimo samo nekaj legendarnih: Hubba bubba, Ribič Pepe (in vse njegove), Če-čebelice (slovenski tradicionalni zajtrk), Mi gremo pa na morje, Ur’ca (in ostale otroške skladbe skupine Čuki) in koreografije na mnoge druge ostale otroške izvajalce kot so: Romana Kranjčan, Alenka Kolman, Čarovnik Grega, Mojca in Kaličopko, itd…

Maruša Krušič; je priznana koreografinja in trenerka v Plesnem mestu. Njena prednost je širok plesnižaner in s svojimi plesalci stopa na najvišje stopničke Svetovnih in Evropskih prvenstev v kategorijah hiphop in street show dance. Maruša pa je tudi koreograf prireditev kot je Noč Modrijanov, 30. letnicaskupine Čuki, Festival polka in valček ter mnogo video spotov popularne in narodno zabavne glasbe.

Vsebina seminarjev;

SEMINAR ŠT. 8

POPULARNI PLESNI PROGRAMI

SEMINAR ŠT. 9

HIP HOP

Koreograf in predavateljAnita Vihtelič

Koreograf in predavateljMaruša Krušič

– Okrog sveta (Čuki)
– Kdor zna ta zna (Kingstoni)
– Šmentana muha (ljudska/priredba Ribič Pepe) – Pika nogavička (neznan izvajalec)
– Gremo na morje – izvedba Mašek Reksi (Čuki) – Pancer tanc (Čuki)
Bonus
– Ježek teka, teka (neznan izvajalec)
– Mal naprej pa mal nazaj (Čuki)

– Noben me ne razume (Nipke) – Vroče (Talenti)
– Taki taki (DJ Snake)

Težavnostna stopnja;

1.-5. razred

page2image5777152

Težavnostna stopnja;

3.-9. razred

petek

15. 2. 2019 14:00-16:00

page2image5005936

petek

15.2. 2019 16:15 – 17:45

Izvedba seminarja je v prostorih PLESNEGA MESTA v prvem nadstropju trgovskega centra Mercator Šiška,cesta Ljubljanske brigade 33, Ljubljana

Cena seminarjev;

  • –  en seminar (120 min) 55€
  • –  hip hop seminar (90 min) 45€
  • –  oba seminarja (120 min) 90€

Cena ne vsebuje ddv, popusti se upoštevajo pri prijavi iste osebe.

Vsak udeleženec seminarja prejme;

  • –  potrdilo o obisku seminarja
  • –  posebno praktično darilo
  • –  kartico ugodnosti (popust za hrano in pijačo) na dan udeležbe.Izpolnite spodaj priloženo prijavnico in jo najkasneje do 6.2.2019 pošljite po e-mailu: anita@plesnomesto.si. Število mest za seminar je omejeno! Za več informacij pokličite na 041 615 760.

P R I JA V N I C A

Šola ______________________________________ Telefon:_______________________ Kontaktna oseba ___________________________________________________________ Naslov _________________________________________ Kraj _____________________ Davčna številka: _______________________ Davčni zavezanci: DA NE (obkroži)

IME

GSM

SEMINAR ŠT.

KOTIZACIJA

page3image5798992

page3image5804816

ŠTEVILO OSEB

page3image5808976

kotizacija skupaj

page3image5809808

* Prosim, da vpišete telefonsko številko, da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah! S podpisom potrjujemo, da bomo poravnali kotizacijo za seminar v 3-eh dneh pred udeležbo.

Datum: __________ Podpis in žig:__________________________

Prijavnico najkasneje do 6.2.2019 pošljite po e-mailu: anita@plesnomesto.si

Dodaj odgovor

×