NOVO! Dance La Femme z Ano Delo

NOVO! Dance La Femme z Ano Delo

V Plesnem mestu bomo z marcem, mesecem žensk, začeli z najbolj ženstveno vadbo pri nas – Dance La Femme by Ana Delo. Plesna vadba Dance La Femme je zasnovana na podlagi show dance in jazz balet plesnih zvrsti s poudarkom na ženstvenosti in senzualnosti. Drage dame, vabljene! 

Začetek:  5. marec 2019

Vadba po potekala ob torkih 20.00−21.30 v Plesnem mestu.

Kdo je Ana Delo? 

Sama zase pravi, da je vsestranska plesalka. V vrtčevskih letih je najbolj uživala med plesom na hotelskih terasah morskih letovišč in tako je bil vpis v plesno šolo logičen naslednji korak. Želja po učenju in odkrivanju novega jo je peljala tudi v druge plesne zvrsti: latinoameriške in standardne plese, jazz showdance, step, balet, tehnike modernega plesa, cheerleading, hip hopa, orientalskih plesov, poledance ter aerial hoop.

Plesala je kot solistka, v parih, malih in velikih skupinah. Tako v show dance-u kot v hip hop-u (kot članica skupine) tekmovala vrsto let in osvajala državne, evropske ter svetovne naslove prvakov. Poleg tega pa se je ponudila priložnost za televizijske in druge vrste nastopov, ki so jo prevzeli za vedno. Kot članica plesne skupine Kazina je vrsto let nastopala v televizijskih oddajah, casinojih, na raznih prireditvah in odmevnih dogodkih. Z daljšimi plesnimi turnejami pa je 5 let nastopala v spektaklu ABBAFEVER v tujini. Pretežno v Nemčiji, tudi na Nizozemskem, Belgiji, Španiji, Avstriji, Angliji in Tajvanu.

Ko je izginila želja po tekmovanjih je začela svoje znanje predajati drugim. 

Po vseh osvojenih plesnih zmagah, nastopih, turnejah in poučevanju drugih ugotavlja, da ima rada več zvrsti hkrati in ob pretiranem posvečanju eni, pogreša drugo, zato je 2012 ustvarila plesno vadbo, ki to omogoča – Dance La Femme, zasnovano na podlagi show dance in jazz balet plesnih zvrsti s poudarkom na ženstvenosti in senzualnosti, poleg tega pa je intenzivna vadba za celotno telo.

PRIJAVE IN INFORMACIJE

info.lafemme.dance@gmail.com

Dodaj odgovor

×