PREMIERA NOVEGA VIDEOSPOTA: Čuki: Punca, drž’ se stran od mene

PREMIERA NOVEGA VIDEOSPOTA: Čuki: Punca, drž’ se stran od mene

Seveda že veste, da s Čuki plešemo že 30 let. Skupaj smo posneli že veliko video spotov, nastopili na raznih TV oddajah, koncertih in animirali širom po Sloveniji. Tokrat pa smo s Čuki posneli NOV video spot in tokrat smo se zares dobro naplesali in skupaj ustvarili nekaj novega, zelo svežega in predvsem plesnega.

Takoj ko nam je Jože poslal glasbo, smo dobili navdih. Marko, Anita in Maruša smo pesem Punca, drž’ se stran od mene poslušali znova in znova. Maruša je nemudoma dobila idejo o plesnem videospotu, saj se vsi svetovni trendi gibljejo v to smer in jo predstavila Jožetu.

Priprave na snemanje

 

Snemanje je potekalo v velikem studiju, snemalna ekipa Dinamik, s katero smo tudi sicer že nekajkrat sodelovali, je vse pripravila že prejšnji dan in snemanje se je lahko začelo.

Maruša je pripravila koreografijo za naše čudovite plesalce, ki so plesali od jutra do večera in jih moramo zares zares pohvaliti, saj so vložili vso svojo ljubezen do plesa in energijo, kljub temu, da je marsikateri tik pred maturo. Bravo, plesalci!

Dinamiki in naše plesalke na delu.

 

Bravo, punce! Foto: Marko Vaupotič

 

Tudi vsi štirje Čuki so se naučili nekaj plesnih korakov (ki jim zelo pristojijo, a ne?) in se popolnoma zlili s svojo glasbo in končnim izdelkom.

Na snemanju sta bila seveda prisotna tudi Marko in Anita, ki sta poleg motivacije in podpore skrbela tudi za hrano in pijačo in splošno vzpodbudo. Snemanje se je zavleklo v pozno noč.

Članice
Članice Foto: Marko Vaupotič

 

Mladinke Foto: Marko Vaupotič

 

Zadovoljna plesna ekipa. Foto: Marko Vaupotič

 

Dnevi po snemanju so za nas minevali (pre)počasi, saj smo komaj čakali končni izdelek. Ko so nam Dinamiki poslali prvo verzijo, smo ostali odprtih ust.

To! Nekaj drugačnega, novega, svežega, predvsem pa zelo zelo plesnega! Nam je toooooop! Čuki, spet smo skupaj premaknili meje! Komaj čakamo vaše odzive!

Poglejte videospot:

 

Dodaj odgovor

×