Miha Češnovar in Paulina Horvat Zeilhofer osvojila 1.mesto na svetovnem pokalu

Miha Češnovar in Paulina Horvat Zeilhofer osvojila 1.mesto na svetovnem pokalu

World Cup Sochi 2019

Odlična plesalca akrobatskega rock’n’rolla iz Plesnega Mesta Miha Češnovar in Paulina Horvat Zeilhofer sta osvojila 1.mesto na svetovnem pokalu v Ruskem mestu Sochi in tako prepričljivo premagala vso svetovno konkurenco.

Na sliki: Paulina, Julija (Paulinina sestra) in Miha, na mobitelu pa imajo še trenerja Boštjana Pavčka (ki je en izmed trenerjev, manjkala pa je pri tem čudovitem dogodku vsaj še Irena Petan).

Čestitke plesnemu paru in trenerskemu teamu!  Sicer pa s tem in ostalimi pari v Plesnem Mestu dela tudi še Marko Rus, klub pa sta ustanovila in vodita legendi sloveskega Rock n Roll-a Anita Vihtelič in Marko Hren, ki pa je bil v Sochiju kot sodnik. Miha in Paulina sta pogosto finalista svetovnih in evropski tekmovanj, vendar je tokratni rezultat najlepši.

Želimo jima, da se lepo odpočijeta za novo sezono, kjer pa bo braniti tak rezultat zagotovo velik izziv. Miho in Paulino dobro poznamo in lahko rečemo, da je zanju ta zmaga le “bencin” na “rock n roll” ogenj, ki gori v njima, nenazadnje pa del koreografije tudi plešeta na Great balls of fire … in kdor podrobno pogleda posnetek lahko opazi delček navihanega značaja Jerry lee Levisa tudi v Mihatovem nastopu, pa še njegov kostum gre točno v tej smeri.

Dodaj odgovor

×