DISCO je znova vse bolj popularen stil plesa, ki se iz 70., 80. let vrača nazaj v novi moderni show obliki.

V kolikor ste pripadnik disco glasbe, ste temperamentni in vam hitra glasba ne predstavlja problem, potem je disco dance kot nalašč za vas. Disco dance je odlična tredenska rekreacija, seveda pa je lahko tudi tekmovalni ples, ki se ga lahko zapleše solo, v paru ali skupinah.

URNIK

Torek:

18:00 – 19:00
(9 – 13 let)

Četrtek:

18:30 – 19:30
(9 – 13 let)

Z vajami začnemo 9. 9. 2019.
Pohitite z vpisom, število prostih mest je omejeno.

VPIS

Prijavnica je namenjena informativnemu povpraševanju in velja kot rezervacija. NE POZABITE da je plačilo potrebno opraviti najmanj 7 dni pred pričetkom tečaja, sicer se vam rezervacija prekine. V primeru, da bo plesni tečaj poln, vas bomo o tem obvestili in rezervacijo boste morali čimprej potrditi s plačilom. Zagotovite, da so vsi podatki, ki jih boste vpisali točni.

Prijavnica je namenjena informativnemu povpraševanju in velja kot rezervacija. NE POZABITE da je plačilo potrebno opraviti najmanj 7 dni pred pričetkom tečaja, sicer se vam rezervacija prekine. V primeru, da bo plesni tečaj poln, vas bomo o tem obvestili in rezervacijo boste morali čimprej potrditi s plačilom. Zagotovite, da so vsi podatki, ki jih boste vpisali točni. Z vpisom na naše tečaje se strinjate s splošnimi pogoji Plesnega mesta in z našo izjavo o zasebnosti.

×