Akro joga je zabavna aktivnost, ki obsega akrobatsko in estetsko gibanje. Izboljšuje zaupanje, komunikacijo, sodelovanje, gibljivost in fizično pripravljenost.

Vadba poteka skozi ogrevanje, raztezanje, vadbo moči in ravnotežja, zaključi pa se z akrobatskimi elementi in nepozabnimi fotkami. Vse skupaj seveda poteka z glasbeno podlago. Izvaja se v paru ali skupini. Najbolši del akro joge pa so zabavne dogodivščine, ki premorejo obilico smeha in sproščenosti. Bivše plesalke medse sprejemamo nove navdušence, tako dekleta kot fante. Fizična pripravljenost ni pomembna, edini pogoj je dobra volja in pripravljenost na nove izzive! 😉 Za več informacij sledite fb profilu Moje Mesto OM in fb ter spletni strani Plesno Mesto. Najdete pa nas tudi na instagramu pod imenom @acroyoga.ziz.

URNIK

Petek

18:00 – 19:00
(Mala dvorana)
Z vajami začnemo 14.9.2018.
Pohitite z vpisom, število prostih mest je omejeno.

VPIS

Prijavnica je namenjena informativnemu povpraševanju in velja kot rezervacija. NE POZABITE da je plačilo potrebno opraviti najmanj 7 dni pred pričetkom tečaja, sicer se vam rezervacija prekine. V primeru, da bo plesni tečaj poln, vas bomo o tem obvestili in rezervacijo boste morali čimprej potrditi s plačilom. Zagotovite, da so vsi podatki, ki jih boste vpisali točni.

Prijavnica je namenjena informativnemu povpraševanju in velja kot rezervacija. NE POZABITE da je plačilo potrebno opraviti najmanj 7 dni pred pričetkom tečaja, sicer se vam rezervacija prekine. V primeru, da bo plesni tečaj poln, vas bomo o tem obvestili in rezervacijo boste morali čimprej potrditi s plačilom. Zagotovite, da so vsi podatki, ki jih boste vpisali točni. Z vpisom na naše tečaje se strinjate s splošnimi pogoji Plesnega mesta in z našo izjavo o zasebnosti.

×