Radi bi se naučili plesnih korakov pa še nimate partnerke – partnerja za ples?

Oglejte si OGLASNO DESKO, poiščite ustrezno partnerko ali partnerja, vzpostavite kontakt in… zaplešita skupaj v Plesnem Mestu!

Če na OGLASNI DESKI ne najdete primernega partnerja, vpišite svoj oglas, da bodo lahko našli vas. Vsi ki si boste našli plesnega partnerja preko te strani, dobite s kopijo tega e-maila 20% popusta.

Popusti se ne seštevajo.


Po daljšem premoru bi rada obnovila in nadgradila znanje salse. Iščem soplesalca za začetni ali nadaljevalni tečaj salse ter za preplesavanje ob koncih tedna.

Ljubljana / Kranj
161
Ž

sem plesala že prej ampak se nikoli nisem učila standardnih plesov zato bi želela probati nekaj novega. iščem nekoga ki tudi uživa v plesu in ne jemlje zadevo preveč resno.

ljubljana
177
Ž
Luka

Čisti amater. Enkrat sem že bil na začetnem tečaju in bi rad osvežil znanje.

Ljubljana
181
M

Ljubiteljica plesa, z nekaj predznanja, iščem soplesalca družabnih plesov za obiskovanje tečaja 1 ali 2 stopnje, kasneje pa tudi za kakšna dodatna preplesavanja, da se znanje ne pozabi.

Ljubljana
170
Ž
Bojan

Pozdravljena
Iscem soplesalko za intenzivno ucenje kizombe, sledila bi se nadgradnja bachatte in salsa.
Imam nekaj predznanja, voljo in pred mnogimi leti sem bil aktiven v LA plesih.. Ce ves za kaksen tecaj, mi prosim javi. Hvala in lep dan se naprej...
B.

Ljubljana
180
M
jimi

začetnik

Mengeš
173
M

TEST

TEST
123
M

Začetnica

Cerknica
160
Ž

Sem začetnik v plesu.

Maribor
Približno 180 cm
M

Iščem soplesalca za začetni tečaj družabnega plesa.

Ljubljana
165
Ž

Sem že plesal nekaj ur, ampak načeloma sem začetnik. Iščem plesalko staro nekje med 20 in 30 let, ter ki ima željo hodit tudi na kakšna dodatna preplesavanje za ponovitev vsega, kar se naučimo in seveda tudi za zabavo. Saj vemo da je praksa najboljši učitelj.

Oglas dodan: 13.9.2020

Škofja Loka
173
M

Imam že nekaj predznanja, želim si obnoviti plesne korake.

Kranj
171
Ž

Do sedaj nisem imela priložnosti se naučiti pravih plesnih korakov, čeprav uživam v plesanju. Rada bi se jih končno naučila.

Ljubljana
177
Ž

Totalen začetnik, brez predhodnih izkušenj, ki si želi končno naučiti se plesati 🙂
Optimistično je v planu potem tudi nadaljevanje na 2. stopnjo.

Ljubljana
174
M

Imam že kar nekaj izkušenj. A si ponovno želim plesati....

Ljubljana
173
Ž

Vedno nasmejana velika ljubiteljica glasbe in plesa, iščem soplesalca z željo za obisk (vsaj) prve stopnje tečaja.

Ljubljana
168
Ž

Sem začetnica (se pa hitro ucim), ampak bi se zelo rada naucila kaj vec, standardne in/ali latinskoameriske plese. Eventuelno tudi tekmovalno, bomo videli kako gre ?

Ljubljana
165
Ž
Matjaž

začetnik z nekaj izkušnjami, bi se rad ponovno učil, vendar nimam soplesalke. žlzaželjeno je da si višje postave ( vsaj 170cm), drugače zna bit ovira pri plesu, pa fajn da maš usaj mal občutka za ritem ?

Ljubljana
185
M

Ljubitelj plesa z nekaj predznanja si želi izpopolnit in se naplesati

Kranj
186
M

Nisem začetnica, a po daljšem premoru bi rada obnovila in nadgradila svoje plesno znanje. Iščem soplesalca za začetni ali nadaljevalni tečaj družabnih plesov in preplesavanja ob koncih tedna.

Ljubljana, Kranj
170
Ž
×