PLES je skriti jezik duše, je sreča, zabava, ljubezen, je najboljša oblika rekreacije za vse starosti.

Tečaje vodita Tomaž Šter, profesionalni plesalec in plesalec pri Zvezde plešejo, in Marko Hren, ustanovitelj plesne šole Plesno mesto in nekdanji vrhunski plesalec.

URNIK

Torek:

19:00 – 20:30
Začetni tečaj
(Tomaž)

Torek:

20:30 – 22:00
Nadaljevalni tečaj
(Tomaž)

Četrtek:

20:00 – 21:30
Izpopolnjevalni tečaj
(Tomaž)

Z vajami začnemo 24. 9. 2019.

VPIS

Prijavnica je namenjena informativnemu povpraševanju in velja kot rezervacija. NE POZABITE da je plačilo potrebno opraviti najmanj 7 dni pred pričetkom tečaja, sicer se vam rezervacija prekine. V primeru, da bo plesni tečaj poln, vas bomo o tem obvestili in rezervacijo boste morali čimprej potrditi s plačilom. Zagotovite, da so vsi podatki, ki jih boste vpisali točni.

Prijavnica je namenjena informativnemu povpraševanju in velja kot rezervacija. NE POZABITE da je plačilo potrebno opraviti najmanj 7 dni pred pričetkom tečaja, sicer se vam rezervacija prekine. V primeru, da bo plesni tečaj poln, vas bomo o tem obvestili in rezervacijo boste morali čimprej potrditi s plačilom. Zagotovite, da so vsi podatki, ki jih boste vpisali točni. Z vpisom na naše tečaje se strinjate s splošnimi pogoji Plesnega mesta in z našo izjavo o zasebnosti.

×