PLES je skriti jezik duše, je sreča, zabava, ljubezen, je najboljša oblika rekreacije za vse starosti.

Tečaje vodijo Tomaž Šter, profesionalni plesalec in plesalec v oddaji Zvezde plešejo, Valeriya Musina, profesionalna plesalka in plesalka v oddaji Zvezde Plešejo,  in Marko Hren, ustanovitelj plesne šole Plesno mesto in nekdanji vrhunski plesalec.

URNIK

SREDA:

20:30 – 22:00
Začetni tečaj

Četrtek:

20:00 – 21:30
Izpopolnjevalni tečaj

VPIS

Prijavnica je namenjena informativnemu povpraševanju in velja kot rezervacija. NE POZABITE da je plačilo potrebno opraviti najmanj 7 dni pred pričetkom tečaja, sicer se vam rezervacija prekine. V primeru, da bo plesni tečaj poln, vas bomo o tem obvestili in rezervacijo boste morali čimprej potrditi s plačilom. Zagotovite, da so vsi podatki, ki jih boste vpisali točni.

Prijavnica je namenjena informativnemu povpraševanju in velja kot rezervacija. NE POZABITE da je plačilo potrebno opraviti najmanj 7 dni pred pričetkom tečaja, sicer se vam rezervacija prekine. V primeru, da bo plesni tečaj poln, vas bomo o tem obvestili in rezervacijo boste morali čimprej potrditi s plačilom. Zagotovite, da so vsi podatki, ki jih boste vpisali točni. Z vpisom na naše tečaje se strinjate s splošnimi pogoji Plesnega mesta in z našo izjavo o zasebnosti.

×