PLES je skriti jezik duše, je sreča, zabava, ljubezen, je najboljša oblika rekreacije za vse starosti.

Pridružite se nam na začetnem tečaju družabnega plesa in zaplešite tudi vi. Tečaj vodi ustanovitelj plesne šole Plesno mesto, Marko Hren, ki je v svet plesa popeljal že tisoče plesalcev.

Brezplačna plesna vaja za samske

Lepo vabljeni vsi samski na brezplačno plesno vajo družabnega plesa v četrtek 14. 2. 2019 ob 19:30.

URNIK

torek:

20:00 – 21:30
začetni tečaj
(začetek 15.1.2019)

Četrtek :

20:30 – 22:00
nadaljevalni tečaj
(začetek 17.1.2019)

Pohitite z vpisom, število prostih mest je omejeno. Z novim semestrom začnemo v tednu 21.1.2019.

VPIS

Prijavnica je namenjena informativnemu povpraševanju in velja kot rezervacija. NE POZABITE da je plačilo potrebno opraviti najmanj 7 dni pred pričetkom tečaja, sicer se vam rezervacija prekine. V primeru, da bo plesni tečaj poln, vas bomo o tem obvestili in rezervacijo boste morali čimprej potrditi s plačilom. Zagotovite, da so vsi podatki, ki jih boste vpisali točni.

Prijavnica je namenjena informativnemu povpraševanju in velja kot rezervacija. NE POZABITE da je plačilo potrebno opraviti najmanj 7 dni pred pričetkom tečaja, sicer se vam rezervacija prekine. V primeru, da bo plesni tečaj poln, vas bomo o tem obvestili in rezervacijo boste morali čimprej potrditi s plačilom. Zagotovite, da so vsi podatki, ki jih boste vpisali točni. Z vpisom na naše tečaje se strinjate s splošnimi pogoji Plesnega mesta in z našo izjavo o zasebnosti.

×