Morda vam je bolj prijetno, če se učenja plesa lotite sami ali v paru in si izberete osebnega plesnega učitelja.

Tako lahko v krajšem času spoznate več plesnih korakov in plesov, predvsem pa imate možnost izbire termina, ki vam najbolj ustreza.

V Plesnem mestu vas individualno lahko uči tudi vrhunski plesalec tomaž šter

Tomaž Šter je plesalec latinsko-ameriških in standardnih plesov, koreograf, učitelj ter eden izmed ekipe profesionalnih plesalcev v oddaji Zvezde plešejo. V prvi sezoni je zaplesal z igralko Aleksandro Balmazović, v drugi s pevko Rebeko Dremelj, s katero je prišel zelo blizu finala in na koncu osvojil 4. mesto, v tretji sezoni pa je plesal z Jano Kotesko.

Tomaž bo v Plesnem mestu bo prevzel vloge učitelja družabnih plesov, poročnih plesov in individualnih vaj. Je odlična izbira za tiste, ki si želijo še natančneje spoznati z latinskoameriškimi in standardnimi plesi in za tiste, ki si od plesa v paru želijo “nekaj več”. 

 Za več informacij nam pišite na E-MAIL.

priporočila

Tomaž naju je pripravljal na poročni ples. Najina točka je zelo lepo uspela, svatje se kar niso mogli načuditi vsem naučenim korakom. Tomaž je res poslušen, upošteva želje, tako da ga z veseljem priporočava naprej.
– Vanja in Uroš

Že ko sem te prvič v življenju videl v plesni dvorani, ko si prikazoval osnove različnih plesov za pokušino, sem si rekel: »To pa je kvaliteta v vseh pogledih – vrhunska tehnika in vrhunska estetika«. Si zelo strog in pedanten ampak mi je všeč, saj brez tega ni napredka ! Daš nam tudi možnost, da te karkoli vprašamo. Ker si meni s svojim poučevanjem plesa že polepšal življenje, sem prepričan, da ga lahko še komu.
– Darko

Ko sva se slučajno udeležil delavnice, ki jo je vodil Tomaž Šter, sem vedel, da je to tisto, kar sva si želela in kar nama primanjkuje. Na tvojih urah spoznavamo kompleksnost plesnega gibanja, ki ga razčlenjeno ponazoriš in podajaš. Sistematično si prizadevaš, da osvajamo prvine gibalne tehnike v standardnih in latino plesih. Po dobrem letu že občutim bistven napredek, glede zavedanja giba, lahkotnosti in učinka plesnega koraka. Pomembno mi je, da pridobljeno znanje stalno obnavljamo in utrjujemo. Posebno pa cenim tvojo strokovnost, predanost, in vztrajnost.
Janez in Vlasta

CENIK

INDIVIDUALNA URA 45 MIN

SOLO ALI PAR

45 €

2 ali 3 pari

Doplačilo 10 € na par

Izdelava koreografije (družabne, poročne, tekmovalne, za nastop ...) je všteta v ceno individualnih ur.
×