KULTURNI DAN

Vsaj en šolski dan za ples

VSAJ EN ŠOLSKI DAN ZA PLES

Seveda pa lahko z našim programom izvedete prijetno delovno soboto, popestrite šolsko proslavo, ravnateljev dan, pust, Valentinovo, materinski dan, … Glede na število naših plesnih učiteljev, lahko z nami zapleše več kot 600 učencev naenkrat!

Anita Vihtelič in Marko Hren sva pred osemnajstimi leti ustanovila Plesni Studio in Klub M in sedaj vse svoje Plesno delovanje združujemo pod imenom PLESNO MESTO

Tudi vam in vašim učencem želimo ponuditi:

  • Kulturni ali športni dan na temo ples z M-ovci
  • Zabavni plesni dan z M-ovci in Čuki
  • Kulturni ali športni dan na temo ples z M-ovci in Klovnom ŽARETOM
  • Plesni dan za Šolski Plesni Festival
  • Plesni tečaj in Valeta

Za vse informacije pa smo vam na voljo na številkah

01 510 84 84, Anita 041 615 760 in Marko 051 30 61 91

 

GALERIJA

PRIPOROČILA

Organizacija kulturnega dneva "DAN ZA PLES" nam je čudovito zaključila koledarsko leto. Učenci vseh razredov so zelo aktivno sodelovali in res zavzeto pokazali, v le eni uri, naučene koreografije. Tudi na evalvaciji učiteljskega zbora so učitelji in vodstvo šole pohvalili tak kulturni dan, saj smo se v naši mali telovadnici zbrali resnično vsi učenci in učitelji ter veselo in razgibano stopili v novoletni čas. In telovadnica je preživela!

Viljana Bizjak Kočevar
Osnovna šola Pinka Tomažiča - Koper

V imenu vseh učencev in delavcev šole se Vam še enkrat zahvaljujemo za zanimivo preživeto popoldne. Učenci so uživali, seveda tudi mi, malce starejši. Vaš celoten program je zelo dobro sestavljen, od tega, da smo se nekaj novih plesov naučili (glasba in plesni koraki so primerno izbrani starostni stopnji otrok), jih tudi predstavili drugim učencem na šoli in staršem, do tega, da smo si lahko ogledali zanimiv video posnetek ob komentiranju g. Marka. Najbolj pa smo bili navdušeni nad vašo plesno predstavo. Ta popoldan z vami nam je prehitro minil. Plese, ki so se jih naučili otroci na razredni stopnji še zdaj radi zaplešejo na prireditvah.
V upanju, da se še srečamo Vas lepo pozdravljamo in Vam želimo še veliko lepih plesnih trenutkov.

Nataša Tomšič
Osnovna šola Odranci - Odranci

S Plesnim mestom sodelujemo že 11 let in bomo tudi v bodoče, ker:
- imamo vsako leto 7-9 skupin interesnih plesnih dejavnosti, ki jih vodijo plesni učitelji iz Plesnega mesta. Vanje je vključenih več kot 150 otrok (CICI, POP, R'n'R in HIP HOP).
- so bile učenke naše šole, ki trenirajo na šoli in v Plesnem mestu mladinske EVROPSKE PRVAKINJE in četrte na svetu v HIP HOP-u. Večkrat so zasedle tudi prva mesta na DRŽAVNIH PRVENSTVIH.
- s plesnega kulturnega dne odide domov zadovoljnih in prijetno utrujenih 400 in več učencev.
- se osmošolci na valeti vsako leto predstavijo staršem in učiteljem s plesnimi koraki, ki so jih utrdili pri učiteljih iz Plesnega mesta.
Posledica velikega števila plesalcev in kvalitetnega dela so tudi uvrstitve na Šolskem plesnem festivalu, kjer lahko nastopajo le osnovnošolci, ki niso registrirani tekmovalci v plesu: ob množici izjemnih področnih tekmovanj so najlepši rezutati doseženi na državnem tekmovanju ŠOLSKEGA PLESNEGA FESTIVALA 7.-9.r. skupno 1. mesto, posamezno Karin Miklavžin 1. mesto
Na šoli pa deluje tudi njihov novi HIP HOP podmladek in uspešna ROCK'n'ROLL skupina katera člana Jaka Južnič in Helena Gutnik sta postala tudi EVROPSKA PRVAKA in mnogi Vrhniški plesni pari posegajo po zmagah in so finalistih svetovnih pokalov.

Mi smo izbrali PLESNO MESTO in to je bila dobra izbira. Izberite PLESNO MESTO tudi vi.

Vinko Bizjak
Osnova šola Ivana Cankarja - Vrhnika

S Plesnim mestom sodelujemo že nekaj let. Naši skupni plesni športni dnevi so nekaj posebnega - pravo doživetje in paša za oči za učence in tudi za učitelje. Plešejo mali in veliki, saj so animatorke zelo komunikativne. Tisti dan je naša šola res pravo "Plesno mesto".

Ladislav Solarič
Dvojezična osnovna šola Dobrovnik
×