Photo: @Miha Godec © All Rights Reserved

POP/HIP HOP za 1. in 2. razred

Namenjen osnovnošolcem od 1. do 2. razreda osnovne šole. Skupaj spoznavamo različne plesne zvrsti; Hip Hop, Disco, Rock'n'Roll, Latino in Standardne plese.

075__85A4241_Photo_Miha_Godec

HIP HOP

HIP HOP je zaradi svoje dinamičnosti in velikih različic stilov najbolj priljubljen pri mladini. Morda si nemalokrat tudi vi zaželite zaplesati kot zvezde v video spotih (MTV in VIVA) in zagotovo je PLESNO MESTO pravi naslov.

Photo by: Miha Godec

ROCK'N'ROLL

ROCK'N'ROLL je atraktiven ples, ki ob pravi mešanici plesa in akrobatike nudi obilo užitkov, vsem tistim, ki jih navdušujejo hitri ritmi in plesanje v paru. Ker je v zadnjem času čutiti v zraku pravo Rock'n'Roll nostalgijo, bo pravi čas, da zaplešeš Rock'n'Roll tudi ti.

photo-1609602886239-a55db9685b7c

BREAK DANCE

Break dance je kombinacija plesa, nožnih korakov, rotacij, akrobacij in bolj ter manj zahtevnih položajev na tleh. Razvil se je v začetku 20. stoletja v Bornxu, skupaj s hip hop kulturo in je tudi njen element, podobno kot grafiti, DJanje in rapanje.  

Photo: @Miha Godec © All Rights Reserved

SHOW DANCE (JAZZ/DISCO)

Vedno več mladih se zaradi velike pestrosti plesnih stilov, tehnik in glasbe odloča ravno za show dance. Če ste začetniki ali si želite razširiti svoje plesno znanje, nastopati in tekmovati, vas bomo v PLESNEM MESTU popeljali od začetnih do najzahtevnejših plesnih korakov.

spodna siska 2

VALETA

Dogodek bo vam in vašim bližnjim za vedno ostal v spominu. M-ovi plesni strokovnjaki vas bomo vodili preko valčkov do četvorke tako, da boste dobesedno zaplesali čez to prelomnico v vašem življenju. Vsaka VALETA je nepozaben dogodek in z M-ovci je še lepši.

GALERIJA

×