ZAPLEŠI Z NAMI!

skozi osnovno šolo

PLES DOBRO VPLIVA NA RAZVOJ

Ples izboljša spomin​
in krepi imunski sistem.

PLES SPROŠČA IN MOTIVIRA

Od osnovnih korakov
do izbrane zvrsti.

PLES TI POMAGA PRI UČENJU

Ples uči discipline in nastopanja.

PLES KREPI SAMOZAVEST

Plesalci so bolj
samozavestni in priljubljeni.

PLES ZBLIŽUJE

Skozi ples spoznaš nove prijatelje.

PLES TI POMAGA PRI IZRAŽANJU ČUSTEV

Izberi Hip hop, Rock n roll, Disco dance ali Jazz balet.

izberi skupino

POP M

Namenjen osnovnošolcem od 1. do 2. razreda osnovne šole. Skupaj spoznavamo različne plesne zvrsti; Hip Hop, Disco, Rock'n'Roll, Latino in Standardne plese.

hip hop / street

HIP HOP je zaradi svoje dinamičnosti in velikih različic stilov najbolj priljubljen pri mladini. Morda si nemalokrat tudi vi zaželite zaplesati kot zvezde v video spotih in zagotovo je PLESNO MESTO pravi naslov.

rock'n'roll

ROCK'N'ROLL je atraktiven ples, ki ob pravi mešanici plesa in akrobatike nudi obilo užitkov, vsem tistim, ki jih navdušujejo hitri ritmi in plesanje v paru. Ker je v zadnjem času čutiti v zraku pravo Rock'n'Roll nostalgijo, bo pravi čas, da zaplešeš Rock'n'Roll tudi ti.

DISCO

DISCO je znova vse bolj popularen stil plesa, ki se iz 70., 80. let vrača nazaj v novi moderni show obliki. V kolikor ste pripadnik disco glasbe, ste temperamentni in vam hitra glasba ne predstavlja problem, potem je disco dance kot nalašč za vas.

SHOW DANCE

Vedno več mladih se zaradi velike pestrosti plesnih stilov, tehnik in glasbe odloča ravno za show dance. Če ste začetniki ali si želite razširiti svoje plesno znanje, nastopati in tekmovati, vas bomo v PLESNEM MESTU popeljali od začetnih do najzahtevnejših plesnih korakov.

foto galerija

×