Nekega dne, ki vama bo vedno ostal v spominu, sta se odločila
“POROČILA SE BOVA”

Med tisočimi podrobnostmi za vajino POPOLNO POROKO pa je potrebno pomisliti tudi na plesne korake, saj si vsi poročni pari želijo, da jima bodo poročni plesni koraki ostali v nepozaben spominu. Večina poročnih parov se tako odloči za obisk plesne šole in mnogo jih zavije ravno v PLESNO MESTO, kjer za individualne plesne urice skrbi več plesnih učiteljev. Za vaju lahko pripravimo poročno koreografijo na glasbo pa vajinih željah, pogosto pa pari želijo tudi zaplesati s starši, pričami in prijatelji. Povejte nam vajine želje in skupaj bomo naredili vajin ples nepozaben. 

 

OTVORITVENI POROČNI PLES

Da vama bo poročni plesni ples ostal v nepozaben spominu, je najbolje da se čim prej odločita za individualne plesne urice. Naučila se bosta svoj OTVORITVENI PLES in še nekaj osnovnih plesnih korakov (angleški in dunajski valček, polka, foxtrot, … ) in tako se bosta lahko skupaj s svojimi svati sproščeno zavrtela na pročnem plesu.

 

ŽELITA NEKAJ POSEBNEGA?

Vajin otvoritveni poročni ples pa lahko nadgradita še s show plesom. V Plesnem Mestu vama pripravmo koreografijo v kateri pa lahko poleg vaju nastopijo še vajine priče, prijatelji, starši ali pa zagotovimo še nekaj naših plesalcev. 

 

POROČNI PAKET – EN PLES

Običajno porabimo 4-6 vaj za eno koreografijo in še nekaj osnovnih plesnih korakov.

 

POROČNI PAKET – DVA PLESA

Običajno porabimo 8-10 vaj za dve koreografije in še nekaj osnovnih plesnih korakov.

 

IMATA IDEJO ALI PA STA KAJ ZANIMIVEGA VIDELA NA YOUTUBE-U …

Nič ni nemogoče. Zaupajta nam vajine želje in skupaj se bomo lotili izvedbe. Tule pa si lahko ogledate posnetke plesih točk iz oddaje POPOLNA POROKA in kaj takšnega lahko pripravimo tudi za vaju.

 

PLESNO MESTO vama lahko ponudi vaje v 4 klimatiziranih dvoranah, preverjene plesne pedagoge in možnost izbora termina po vajinih željah.

 

KONTAKT

PLESNO MESTO
Cesta Ljubljanske brigade 33, 1000 Ljubljana
(Mercator center Šiška, 1. nadstropje)

Za informacije pokličite

041 33 33 03
051 30 61 91
01 510 84 84

PLESNO MESTO & POPOLNA POROKA

Sodelovali smo v oddaji Popolna poroka na POP TV

na poročni ples vaju lahko pripravi tudi vrhunski plesalec tomaž šter

Tomaž Šter je plesalec latinsko-ameriških in standardnih plesov, koreograf, učitelj ter eden izmed ekipe profesionalnih plesalcev v oddaji Zvezde plešejo. V prvi sezoni je zaplesal z igralko Aleksandro Balmazović, v drugi s pevko Rebeko Dremelj, s katero je prišel zelo blizu finala in na koncu osvojil 4. mesto, v tretji sezoni pa je plesal z Jano Kotesto. Več o Tomažu

×