ODRASLI

ODRASLI

PLESNO MESTO

#plesnomestojezakon
PLES je skriti jezik duše, je sreča, zabava, ljubezen, je najboljša oblika rekreacije za vse starosti. Pridružite se nam na začetnem tečaju družabnega plesa in zaplešite tudi vi.
PREBERI VEČ
Radi bi se naučili plesnih korakov pa še nimate partnerke – partnerja za ples? Oglejte si OGLASNO DESKO, poiščite ustrezno partnerko ali partnerja in zaplešita skupaj v Plesnem mestu!
POIŠČI SOPLESALCA/SOPLESALKO
Je Pilates premiren za vas, Zumba pa predivja? Plesni Pilates je odlična kombinacija obojega. Programi tudi za nosečnice in mamice z dojenčki.
PREBERI VEČ
V Plesnem Mestu se z vodeno vadbo aerobike ‘’v stilu Jane Fonda’’ vračamo h koreninam aerobike, ki je ob poplavi različnih novodobnih verzij (body pump, body attack, ..), malce utonila v pozabo.
PREBERI VEČ
Cubana Ljubljana se je rodila, da bi nas skupina navdušencev nad kubansko kulturo lahko na najpristnejši način prenašala njeno zakladnico še na ostale - skozi ples in glasbo!
PREBERI VEČ
MOJE MESTO OM je ravno pravo mesto kamor se v današnjem 'norem času' lahko zatečete na urice sprostitve, okrepite svoje telo in duha in njuno delovanje (integralna joga, tai ji quan, joga smeha)
PREBERI VEČ
Tudi na poročni zabavi mladoporočenca, poročne priče in gostje zagotovo zaplešejo. Znanje pridobljeno v kratkem tečaju v PLESNEM MESTU vas bo rešilo plesne zadrege.
PREBERI VEČ
Morda vam je bolj prijetno, če se učenja plesa lotite sami ali v paru in si izberete osebnega plesnega učitelja.
PREBERI VEČ
Salsa, Mambo, Swing, Argentinski tango, Sirtaki, Trebušni plesi, Družabni plesi, Latino,...
PREBERI VEČ

POGLEJ TUDI

PLESNA ŠOLA - VSI PROGRAMI

PLESNI PILATES

Elementi pilatesa povezani v lahko koreografijo. Tudi za nosečnice in mamice z dojenčki.

MOJE MESTO OM

Center za boljšo kakovost življenja

×