PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE

Rojstni dan mora biti vedno nekaj posebnegain otroci pričakujejo, da bosta starša vsako leto pripravila nekaj enkratnega.  Vi pa nimate ideje, ne primernega prostora ?

 Dovolite nam, da vam priskočimo na pomoč. V PLESNEM MESTU so na voljo štiri različno velike plesne dvorane. Ponudimo vam lahko animatorje za igro in ples, lahko pa povabite tudi klovna Žareta ali čarovnika Romana. Verjemite, vaš otrok in njegovi prijatelji bodo navdušeni.

KONTAKT   PRIPOROČILA  GALERIJA


1. ROJSTNODNEVNI PLES V PLESNEM MESTU

Rojstnodnevno zabavo lahko popestrimo s plesno urico. Plesna animatorka iz »PLESNEGA MESTA« bo otroke naučila nekaj plesov in skupaj se bodo tudi poigrali.

Program traja cca. 2 uri, naučili se bodo nekaj starosti primernih koreografij, se igrali, barvali, ... na koncu pa sledi pogostitev in rojstnodnevna tortica. Za več kot 15 otrok je potreben dodaten animator.


2. ROJSTNODNEVNI ŽUR s KLOVNOM ali ČAROVNIKOM ali GITKO FRKLOŠMRKLO

 a. ) ROJSTNODNEVNI ŽUR s KLOVNOM ŽARETOM

PLESNO MESTO že vrsto let sodeluje s klovnom Žaretom in z njim v naših dvoranah izvedemo vsako leto veliko rojstnodnevnih zabav. Vsaka je drugačna – vse pa so polne veselja in smeha, ki ga Žaretu res nikoli ne zmanjka.

-          Program traja cca. 2 uri, prva ura je namenjena zabavi s klovnom Žaretom, nato pa sami nadaljujete z vašo zabavo in pogostitvijo s tortico. Za več kot 20 otrok je potreben dodaten animator.


b. ) ROJSTNODNEVNI ŽUR s ČAROVNIKOM

PLESNO MESTO sodeluje tudi s Čarovnikom Romanom in v naših dvoranah izvedemo vsako leto veliko čarovniških rojstnodnevnih zabav. Vsaka je drugačna – vse pa so naravnane tako, da je rojstnodnevnik tudi čarovnikov asistent. Presenečenj zagotovo ne zmanjka in čarovnik Roman tudi vsakega otroka obdari s figurico, ki jo pričara iz napihljivega balona.

-          Program traja cca. 2 uri, prva ura je namenjena zabavi s Čarovnikom Romanom, nato pa sami nadaljujete z vašo zabavo in pogostitvijo s tortico. Za več kot 20 otrok je potreben dodaten animator.


c.) ROJSTNODNEVNI ŽUR z GITKO FRKLO ŠMRKLO in njenimi BALONI - NOVO

PLESNO MESTO sodeluje z GITKO FRKLO ŠMRKLO in z njene BALONSKE vragolije navdušijo vse. BALONE boste napihovali, oblikovali, barvali na koncu pa odnesli domov. Vsak rojstni dan z baloni je drugačen, veselja in smeha pa tudi ne bo manjkalo.

-       Program traja cca. 2 uri, prva ura je namenjena zabavi z GITKO FRKLO ŠMRKLO in njenimi BALONI, nato pa sami nadaljujete z vašo zabavo in pogostitvijo s tortico.

-       Za več kot 15 otrok je potreben dodaten animator.


3. ROJSTNODNEVNI GALA ŽUR

 ČAROVNIK ali KLOVN ali GITKO FRKLO ŠMRKLO + PLESNI ANIMATOR

Če si želite lahko rojstno dnevno zabavo izvede čarovnik ali klovn in plesni animator. Torej imate dve različni temi, ki se lepo dopolnjujeta.

-          Program traja cca. 2 uri in pol, prva ura je namenjena zabavi s Čarovnikom ali Klovnom, nato je na vrsti cca 45 minut plesa, na koncu pa sledi pogostitev in rojstnodnevna tortica. Za več kot 15 otrok je potreben dodaten animator.


 4. ROJSTNODNEVNI MEGA ŽUR

ČAROVNIK + KLOVN + PLESNI ANIMATOR

Če bi otroku in njegovim prijateljem res radi pripravili MEGA žur vam predlagamo kombinacijo »klovn + čarovnik + plesna animatorka«. Naša plesna animatorka bo otroke naučila veliko plesov, klovn bo vse skupaj začinil s svojimi vragolijami in čarovnik bo pripravil mnogo čarovnij in seveda pričaral bo tudi torto. Skratka gre za obilo plesa, glasbe, čarovniških in klovenskih vragolij.

-          Program traja cca. 3 ure, prva ura je namenjena, da se otroci zberejo, obdarijo slavljenca in zaplešejo z našo plesno animatorko. Nato animacijo prevzame klovn Žare in nadaljuje čarovnik Roman – vsak po cca 45 minut. Kaj hitro bosta minili dve urici in pol in nato sledi le še pogostitev s tortico, ... Za več kot 15 otrok je potreben dodaten animator.


5. ROJSTNODNEVNI ŽUR S PIKO NOGAVIČKO - NOVO

ROJSTNODNEVNI PLES s PIKO NOGAVIČKO

Rojstnodnevni ples lahko vodi Pika Nogavička, ki bo popravila tudi Pikino koreografijo, pobarvanke, družabne igre ... skratka otroci bodo imeli pravi Pikin plesni žur.

-       Program traja cca. 2 uri, naučili se bodo nekaj starosti primernih koreografij, se igrali, barvali, ... na koncu pa sledi pogostitev in rojstnodnevna tortica.

-       Za več kot 15 otrok je potreben dodaten animator.


DODATNO

Vašo rojstnodnevno zabavo pa lahko popestrimo tudi z napihljivimi igrali.

PRIPOROČAMO

... da si pizzo naročite kar v restavraciji ANGEL – mi pa vam zagotovimo izdaten popust

... krožnike, vilčke, žličke, servetke, tetra pak sokove, ... kupite kar v Mercatorju, saj imajo tam bogat LUMPI rojstno dnevni program

... če še nimate torte vam priporočamo: TORTE- izpod moških prstkov by Matej Telban

 

GALERIJA

PRIPOROČILA

Naša hčerka Nika pri vas v PLESNEM MESTU praznovala rojstni dan. Še enkrat bi se rada zahvalila (tudi v Nikinem imenu) Saši za vso dobro voljo in pozitivno energijo, ki jo ima pri delu z otroki.

Breda Kastelic
Praznovanje rojstnega dne v Plesnem mestu

KONTAKT

Ponudba je zgolj okvirna in z veseljem bomo upoštevali tudi vaše želje.

Zato smo vam za vse informacije na voljo na številkah

051 30 61 91, 510 84 84 in 041 33 33 03

Pišete pa nam lahko tudi preko spodnjega obrazca in pripravili vam bomo ponudbo:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

×