ROCK’N’ROLL je atraktiven ples, ki ob pravi mešanici plesa in akrobatike nudi obilo užitkov, vsem tistim, ki jih navdušujejo hitri ritmi in plesanje v paru.

Ker je v zadnjem času čutiti v zraku pravo Rock’n’Roll nostalgijo, bo pravi čas, da zaplešeš Rock’n’Roll tudi ti.

Rock’n’Roll je paradna disciplina Plesnega Kluba M. Anita in Marko sta zgradila močan trenerski team, ki mu ni para pri nas in M-ovi plesni pari se večkrat dokazali z najvišjimi mesti na svetovnih, evropskih prvenstvih in pokalih. Seveda pa vsako leto osvojijo veliko državnih naslovo in pokalnih zmag.

VIDEO

URNIK

Torek:

18:00 – 19:00
(8 – 14 let)

Z vajami začnemo 9. 9. 2019.
Pohitite z vpisom, število prostih mest je omejeno.

VPIS

Prijavnica je namenjena informativnemu povpraševanju in velja kot rezervacija. NE POZABITE da je plačilo potrebno opraviti najmanj 7 dni pred pričetkom tečaja, sicer se vam rezervacija prekine. V primeru, da bo plesni tečaj poln, vas bomo o tem obvestili in rezervacijo boste morali čimprej potrditi s plačilom. Zagotovite, da so vsi podatki, ki jih boste vpisali točni.

Prijavnica je namenjena informativnemu povpraševanju in velja kot rezervacija. NE POZABITE da je plačilo potrebno opraviti najmanj 7 dni pred pričetkom tečaja, sicer se vam rezervacija prekine. V primeru, da bo plesni tečaj poln, vas bomo o tem obvestili in rezervacijo boste morali čimprej potrditi s plačilom. Zagotovite, da so vsi podatki, ki jih boste vpisali točni. Z vpisom na naše tečaje se strinjate s splošnimi pogoji Plesnega mesta in z našo izjavo o zasebnosti.

×