ŠOLSKI PLESNI FESTIVAL

Šolski plesni festival je projekt, ki je namenjen vsem učencem šole, ne glede na starost, spol ali plesno predznanje.

V projekt, ki poteka v okviru Šolskih športnih tekmovanj Zavoda za šport RS Planica in Plesne zveze Slovenije, so vabljene vse slovenske osnovne šole. Projekt vsako leto znova navduši mladino, profesorje, zunanje strokovne sodelavce in ostale sodelujoče, saj vsako leto privabi preko 5.000 plešočih. S projektom ŠOLSKI PLESNI FESTIVAL želimo plesno kulturo, ki je del splošne razgledanosti, približati celotni populaciji mladih v šolah. Predvsem pa vaje v programu ŠOLSKI PLESNI FESTIVAL mladim nudijo prijetno preživljanje prostega časa ob glasbi, plesu in s prijatelji. 

Solo plese Hip hop, Pop in Latino in plese v paru Cha cha cha, Samba, Rock’n’roll, Angleški valček, Tango in Quickstep) učenke in učenci plešejo v treh starostnih kategorijah (1.–3., 4.–6. in 7.–9. razred). Vaje potekajo enkrat tedensko na vaši šoli, na šoli se izvede tudi nastop in tekmovanje, lahko pa se udeležijo tudi regijskega in državnega tekmovanja rekreativnih plesalcev, kjer zastopajo svojo osnovno šolo.

Po dogovoru z Vami lahko organiziramo za vse trijade brezplačno vajo s programom Šolskega plesnega festivala in če bo dovolj interesentov vaje potekajo celo šolsko leto. Posebnost: če otroke na vaši šoli vodijo plesni pedagogi iz PLESNEGA MESTA je, da otroci nastopijo 2x letno tudi na naši plesni prireditvi med 500 in več nastopajočimi, starši pa si ta dva nastopa lahko tudi ogledajo in tudi zanje, kot za vse, ki imajo otroke v programih PLESNEGA MESTA velja znižana cena vstopnic.

Vse informacije Plesne Zveze Slovenije boste našli na tem linku.

CENIK

Šolski plesni festival
MESEČNA CENA
4 VAJE
25 €
DVOMESEČNA CENA
8 VAJ
45 €

KONTAKT

×